27 de maig del 2014

Offf Barcelona...

Fa uns dies vaig estar treballant al Offf Barcelona, i vaig tindre la oportunitat de passar-me varies hores davant d'una Wacom Cintiq 22HD dibuixant!

jo ben concentrada dibuixant...
Feia dies que no tenia temps per dibuixar perquè sí, sense que fos cap encàrrec, ni cap projecte concret. I en aquests casos, és quan apareixen les meves noies, com aquesta que veieu a continuació:

I després un petit monstre, ell ben tranquil i relaxat escoltant música amb els seus auriculars!

Al mateix temps es feien conferències, tallers,... i hi havia els de bcn.cat gravant un vídeo! si mireu el minut 1.28 aprox, veureu les meves mans dibuixant a la Wacom durant el OFFF Barcelona! jajaja. És al minut1.28 aprox. El podeu veure sencer aquí.

-------------------------------------------------------------------

Hace unos días, estuve en el Offf Barcelona trabajando y tuve la oportunidad de estar unas cuantas horas dibujando con una Wacom Cintiq 22HD.
 Hacía días que no tenia tiempo para dibujar por libre, sin que fuera ningún trabajo o encargo. Y en estos momentos es cuando salen mis ilustraciones de niñas como la que veis mas arriba. Y luego también salió un pequeño monstruo que escucha música en sus auriculares!

En el Offf también se hacían conferencies, talleres,... i lo de bcn.cat grabaron un vídeo, en el que salgo yo dibujando en el minuto 1.28h aprox. Lo podéis ver entero siguiendo este link.

1 comentari:

Raquel Reyes ha dit...

Quines mans Alba !!! M'encanten els dos dibuixos però la nena amb botes d'aigua es una canya !!!

Petonets