21 de maig del 2014

IV Crop a Menorca...

Cap a Menorca falta gent! Això ja és una tradició! jiji

És el quart any que anem a Menorca a la Crop que organitzen la Núria i la Sara! Aquest any serà el dissabte dia 7 de juny, farem 3 tallers durant tot el dia, dinarem totes juntes, ens embrutarem les mans i riurem! Qui s'apunta?

Jo faré un taller on aprendrem les bases de la cal·ligrafia, serà un coneixement bàsic però que ens servirà per a fer un Layout amb aquarel·la! I descobrirem com amb la cal·ligrafia podem donar un toc molt més personal als nostres projectes de scrap, des de layouts a àlbums o al projecte life! Serveix per a tot!

detall del títol del layout que farem a menorca!

Materials: Només heu de portar aquarel.les, un pinzell de punta fina, i un de punta plana, una foto de 10x10cm o de 10x15cm màxim en color, i els bàsics com estisores, celo doble cara o glossy o l'adhesiu que utilitzeu per a fer scrap.

elements decoratius del layout fet amb cal.ligrafia

Però el meu taller no serà l'únic, en podreu fer dos més, un amb la Cristina de Retalls i l'Aurea, i un altre amb la Geles, que farà uns tags amb diferent tècniques mix-media i la seva corresponent carpeta per a què els tingueu ben guardats!!

Per a apuntar-vos només heu de seguir aquest link que us explica com fer la inscripció! Us esperem a Sant Climent, Menorca!