7 de maig de 2014

Layout amb neocolors i paper de vidre...

Si, si! Amb paper de vidre! Aquesta és una de les tècniques que hem posat en pràctica amb el curs on-line de Mix Media de Studio Calico!

Aquesta tècnica la explica la Celine Navarro, i consisteix en rascar una foto amb paper de vidre per treure-li el vernís i el color d'una part de la foto per poder-hi pintar a sobre. Jo he usat una fotografia amb un fons de gespa, i el vaig rascar fins que va marxar el color més intens per poder jugar amb els neocolors fent quadrats de colors.


Perquè la foto s'integrés amb el fons, els quadrats que havia pintat sobre el fons de la fotografia els vaig continuar sobre el fons del layout... i després només quedava amb un pinzell i aigua diluir el color.
detall de com queden els neocolors diluïts amb l'aigua...
Per als que ho volgueu provar, i us quedin els colors massa apagats només heu de posar una fina capa de gesso sobre el paper perquè els colors quedin més vius.

El resultat és un layout senzill però que m'agrada molt i una tècnica que veig que podré aplicar a més layouts i àlbums! Ara a seguir practicant amb aquesta tècnica, algú s'anima??


--------------------------------------------------------------------

Layout con neocolors y papel de lija! si, si... papel de lija! Es una de las técnicas que hemos practicado en los talleres on-line de Studio Calico. Esta en concreto, la enseña Celine Navarro, y consiste en rascar la superficie de una foto con papel de lija, eliminando el color y el barniz de las zonas que queramos pintar.

Yo he usado una foto con un fondo de césped, que rasqué para poder pintar con los neocolors con cuadrados de colores. Y para que la foto se integrara, he pintado los mismos cuadrados en el fondo del layout... luego, sólo quedaba diluir los neocolor con agua y un pincel.
Si lo hacéis y veis que el color queda muy tenue, tan sólo tenéis que poner una fina capa de geso encima del papel, para subir el tono de los colores.

El resultado es un layout sencillo pero que me gusta mucho, pero veo que es una técnica que podré aplicar a más layouts y álbumes. Ahora tan sólo queda seguir practicando, alguien se anima?


5 comentaris:

LadyLau Scrap ha dit...

es genial este efecto! podrías lanzarte a hacer un tuto no?? jejeje seguro q no soy la única q te lo pide!
besitos ^^

Olaya (TaconesconGracia) ha dit...

M'encanta aquesta tècnica! Gràcies per compartir-la.
Petons.

Anna SG ha dit...

Caram noia, quina xulada, t'ha quedat genial!!!Em sembla que hauré de buscar aquest curs on-line, i apuntar-m'hi!!!
Ptnts!!!

Raquel Reyes ha dit...

Alba, m'encanta aquesta pàgina, la foto amb el contrast de colors del fons és brutal !!!!

Petonets

Cristina ha dit...

M'encanta el resultat!!! lo del paper de vidre ho habia fet pero no s'em va ocorrer pintar-ho, quina gran idea!!!