21 de març del 2014

layout amb cal.ligrafia...

Si, segueixo traient-li molt profit al curs de Studio Calico de ''Life Scripted'' de la Kal Barteski! M'encanta com queda la cal·ligrafia sobre els papers bàsics blancs, i després de provar-ho amb tinta xina, mister huey's, pintura acrílica,... el resultat que m'agrada més és amb pintura gouache amb una mica d'aigua!

Així que amb gouache negre, un paper bàsic, abc's antics, les fustetes en català de decoració i una mica de gesso vaig fer un Layout! Les fotos són d'una excursió per Siurana, la Mussara,... amb unes vistes increïbles del Montsant!

clicka a la imatge per veure-la més gran

He de reconèixer que vaig tindre el fons fet uns quants dies perquè m'agradava així, sense fotos! Al final vaig veure que el fons tenia tant de protagonisme que no calia gaire més, una mica de gesso per tindre una zona per a fer el journaling, i les fustestes en català de Stapam per a decorar.... i llest!


De les fustetes en català hi ha paraules com somriure, petons, feliç,... i les podeu comprar directament a la seva web! A mi m'encanten perquè és difícil trobar coses en català per a fer scrap i que m'agradi el disseny!
També hi ha estrelles, cors, fletxes,...

fes click a la imatge per veure-la més gran

Podeu comprar les fustetes directament per la seva  web! o vindre a Sitges on les trobareu a la parada de Jiménez Fotografia! Ens veiem a Sitges!!!

-----------------------------------------------------

Sigo practicando la caligrafía que aprendí en el curso on-line de Studio Calico de ''Life Scripted''! Me gusta como queda la caligrafía con los papeles básicos blancos, y después de probar con tinta china, mister huey's, pintura acrílica,... el resultado que más me gusta es como queda con la pintura gouache.

Así que con la pintura gouache, un papel blanco básico, las maderitas de decoración de Stampam y un poco de gesso hice un Layout! Las fotos son de una excursión a La mussara y Siurana, que os recomiendo a todos!

Las maderitas de palabras y decoración son de Stampam!

1 comentari:

clear colours ha dit...

Ohh qué chulada! Me encantaría aprender caligrafía, te ha quedado precioso.
Un beso