27 de febrer del 2013

calendari 2013..

aquest és el calendari de l'any 2013 que vaig fer per als amics i la família, no us l'he ensenyat fins ara perquè no li havia donat a tothom encara... de fet, a algú encara no li ha arribat... jo sempre faig les coses al meu ritme! jiji
les il.lustracions estan fetes amb serigrafia i pintades amb aquarel.les i segells, que m'he fet jo mateixa per a fer el calendari. Cada pàgina té dos mesos del calendari amb una il.lustració relacionada amb la època del any que il.lustra.

este es el calendario que hice para los amigos y la familia este 2013, no lo he mostrado antes porque aún no lo tenían todos... y aún no lo tienen todos, yo siempre a mi ritmo! jiji
las ilustraciones están hechas con serigrafía, y sellos, que hice yo misma para el calendario. Cada página tiene una ilustración temática de los dos meses que ilustra. 


Aquí podeu veure algunes fotografies del procés, per uns dies casa meva és va convertir en un taller de serigrafia! amb totes les impressions assecant per terra, pots de tinta de serigrafia i segells per tot arreu!

Aquí podéis ver las imágenes del proceso, durante unos días mi casa se convirtió en un taller de serigrafía! con las impresiones secándose en el suelo, tintas y sellos ocupándolo todo!

 

3 comentaris:

Silvia ha dit...

Hola Alba, precioses il.lustracions, trobo que és un regal maquíssim. la nena del paraigües m' agrada especialment, és molt dolça!!!

Unknown ha dit...

oooh!!! és moníssim!!!!

doris ha dit...

Ohhh, muy bonito el calendario y las ilustraciones como siempre preciosas, Alba! Eres mi artista preferida ;-) Petò