13 de febrer del 2018

Tècniques d'aquarel.la i Lettering, cap de setmana creatiu!

Doncs si, aquest cap de setmana serà ben intens! El divendres seré a La crop de Mataró fent un tallers de tècniques amb aquarel.la i el dissabte a Conesa de Barcelona, amb un taller de Lettering dins de siluetes!

Taller de tècniques d'aquarel.la a La Crop de Mataró:

taller de tècniques d'aquarel.la by Alba_Slak

Vols perdre la por a les aquarel.les? Et mires les aquarel.les i no tens ni idea de com començar a pintar-hi? Aquest taller està pensat per als que volen començar a pintar amb aquarel.les i no saben com!

Començarem des de zero aprenent diferents tècniques bàsiques, com fer degradats, treballar per capes, reserves... fins a provar tècniques més experimentals i quins materials pots combinar amb les aquarel.les, com fer resistències...  Parlarem dels tipus d'aquarel.les, dels papers, dels pinzells...

galaxia amb aquarel.les by Alba_Slak
Al final posarem en pràctica tot lo après fent el nostre primer projecte amb aquarel.la
Divendres 16 de Febrer de 17h a 20h a La Crop de Mataró.
Més informació i reserves seguint aquest link. 

-------------------------------------------------------------------------------

Taller de Lettering amb siluetes a Conesa, Barcelona:

Taller especial de Lettering dins de formes by Alba_Slak

El Lettering es el arte de dibujar letras, combinarlas entre ellas y darles vida escogiendo las formas y colores adecuados para expresar lo que queremos.

En este taller haremos un proyecto especial, escogeremos una forma y crearemos nuestro proyecto de lettering basado en esta forma... sirve cualquier forma desde animales a plantas o objetos! Nosotros tendremos muchísimas para que puedas escoger!

Seguro que en internet has visto muchos proyectos de Lettering pero no sabes ni por donde empezar, pues este es tu taller!

Lettering especial nadal by Alba_Slak
Haremos el proyecto desde cero, explicando el paso a paso para que puedas crear muchísimos más proyectos en casa! Al final del taller tendrás tu primer proyecto de Lettering sobre madera y muchas ideas para seguir creando en casa!

Dissabte 17 de Febrer de 10.30h a 13.30h a Conesa, Barcelona.
Més informació i reserves clickant aquest link.


Espero que també tingueu un cap de setmana ben creatiu!