7 de juliol del 2017

Juliol creatiu!

Aquest Juliol faré tallers de tots els estils! Tècniques d'aquarel.la, Cal.ligrafia amb pinzell, cal.ligrafia amb retoladors Tombow, Lettering... Només has de triar el dia i el lloc que et va millor!

Taller de tècniques d'aquarel.la a Conesa, Barcelona: 

Aquest és un tema sobre el que pregunteu molt als tallers, tots teniu aquarel.les a casa però no sabeu com treure tot el benefici, així que aquest taller està pensat per vosaltres, per a perdre la por a les aquarel.les!
taller de tècniques d'aquarel.la amb Alba_Slak

Parlarem dels diferents tipus d'aquarel·la, dels papers i dels pinzells. Aprendrem varies tècniques d'aquarel·la, des de les més bàsiques de com  treballar per capes o com fer degradats, fins a com fer reserves o transparències i inclús farem una mica de mix-media amb materials que tenim a casa! 

Amb totes les tècniques que aprenguem durant el taller anirem creant una il·lustració, però també veurem exemples de la gran varietat de projectes que podem fer amb aquarel·la, des de il·lustracions a postals, targetes de project life, àlbums de viatge...

Dissabte 15 de Juliol, de 10.30h a 13.30h, preu 30€ amb el tot el material inclòs.
Inscripcions seguint aquest link.


Taller de Cal.ligrafia amb pinzell a la nova La Crop de Mataró:

La cal.ligrafia és l'art d'escriure, i en aquest taller aprendrem a fer cal.ligrafia amb pinzell, la millor manera per a començar amb la cal.ligrafia i perdre-hi la por! 
Taller de cal.ligrafia a La Crop de Mataró

N'aprendrem des de zero, parlarem dels materials, de com combinar colors... per acabar aplicant-ho tot al nostre primer cartell amb cal.ligrafia! Tot allò que aprenguem servirà per a què desprès a casa, pugueu seguir creant els vostres projectes amb cal.ligrafia, des de àlbums, a cartell,s postals, targetes de project life... té moltíssimes aplicacions!

Inscripcions: 93 222 62 91 o a info@lacrop.es

Ens veiem a La Crop!


Taller de Lettering a la botiga Manualidades d'Esplugues de Llobregat: 

Taller de Lettering by Alba_Slak
El Lettering és una tècnica que consisteix en dibuixar lletres, i en aprendre com combinar diferents estils de lletres i de colors per a transmetre el missatge o la idea que volem. Actualment aquesta tècnica viu un ressorgiment i en veiem a tot tipus de projectes, des d'àlbums de viatge, a cartells o decoracions de bodes, passant per targetes i inclús projectes tipus Project Life.

En aquest taller la disenyadora Alba Slak ens ensenyarà com crear projectes amb Lettering des de zero, parlarem dels tipus de lletres, de com combinar-les, de quins colors i de quins materials usar, i aprendrem la tècnica des de la base, per a què desprès tothom pugui seguir practicant a casa.

Tot aquest procés ens servirà per fer el nostre primer cartell amb Lettering durant el taller!

Inscripcions: Preu 30€. Per reservar plaça heu d'escriure al WhatsApp al 629788939 o l'email  info.latiendadelasmanualidades.com
 

Taller de Cal.ligrafia amb Tombow a Somnisambscrap de Berga: 

El dissabte tornaré a Somnisambscrap a fer de nou el taller de cal.ligrafia amb Tombow!
2a edició del taller de cal.ligrafia amb retoladors Tombow
a la botiga Somnisambscrap de Berga

En aquest taller aprendrem cal.ligrafia amb retoladors Tombow! Els Tombow són perfectes per a començar amb la cal.ligrafia i a més a més, ens serveixen per a crear fons i decoracions a tot tipus de projectes, des de cartells, a postals, targetes per al project life, àlbums...

Incripcions i més informació a Hola@somnisambscrap.com
Horari de 10.30h a 13.30h.

No us despisteu que l'última vegada van volar les places en un tres i no res!