9 de maig del 2017

Preparats per a les vacances? Project Life, Travel i Cal.ligrafia!

Uf, quan de temps sense aparèixer per aquí! Però aquest taller que us ensenyo avui, és un bon motiu per a tornar a publicar!

taller de cal.ligrafia amb pinzell aplicat a un àlbum de project life by Alba_Slak
És un taller de cal.ligrafia amb pinzell aplicada a un àlbum tipus project life! Aquest taller ja el varem fer l'any passat a Conesa, però aquest cop l'hem actualitzat per a què sortim del taller amb un àlbum preparat per a les vacances!

Serà un àlbum tipus Project Life per a guardar fotos i records de la nostra pròxima aventura. El Kit que rebràs en el taller conté l'àlbum amb tapes de fusta, anelles i fundes amb algunes targetes que he dissenyat jo especialment per aquest taller. Però el més important és que aprendràs cal.ligrafia amb pinzell per a poder crear i personalitzar les teves pròpies targetes.

targetes per a project life amb cal.ligrafia by Alba_Slak

Cadascú podrà fer les targetes adaptades a les seves vacances, des del llistat de coses que hem de posar a la maleta, a targetes per anar apuntant que fem o que visitem cada dia, o inclús personalitzar-lo amb el nom de les ciutat si ja tenim el destí triat!

detall de l'interior de l'àlbum by Alba_Slak

 Així que us espero a Conesa el dia 13 de maig!

Dades del taller: dissabte 13 de Maig de 10.30h a 13.30h. Preu 30€ (amb tot el material inclòs).
Per a inscripcions feu click aquí.

---------------------------------------------------------------
 
Project Life Travel es un taller que dará mucho que hablar… y que escribir.
taller de caligrafia con pincel by Alba_Slak

Aquí tenemos el álbum tipo Projec Life para guardar las fotos y recuerdos de nuestra próxima aventura.  El kit que recibirás en el taller además del álbum con sus tapas de madera, anillas y fundas incorpora sus propias tarjetas de caligrafía viajera diseñadas por Alba Slak especialmente para esta ocasión. Pero lo más importante es que aprenderás a realizar caligrafía con pincel para  poder crear y personalizar tus propias tarjetas.

tarjetas para el ábum hechas con caligrafia by Alba_Slak

Lo mejor es cada cual podrá hacer sus propias tarjetas adaptándolo a sus vacaciones, de del listado de las cosas a poner en la maleta, tarjetas para apuntar que hacemos o hacer la crónica del viaje, o personalizarlo con el nombre del destino si ya lo sabemos!
 
Día: sábado 13 mayo de 10:30h a 13:30h
Precio: 30 € (con todo el material incluido). Para reservar pulsa aquí