24 de febrer del 2017

December Daily 2016

Si, si... a meitats de Febrer he acabat el December Daily, però més val tard que mai!

De fet, si em seguiu a instagram, fa un parell de mesos vaig penjar una foto explicant els materials que usaria... molta aquarel.la, cal.ligrafia i lettering, un troquel en forma d'estrella, i els papers de nadal de Stampam i els de Pinkfresh Studio.

En aquesta animació podeu veure varies de les pàgines! 
December Daily 2016 by Alba_Slak

Però a més a més, com que m'havien sobrat retalls dels papers, vaig aprofitar per a fer algunes targetes per al Project Life.
Targetes DIY per al Project Life by Alba_Slak

Com poder veure el paper dels estrelletes de Stampam, de la col.lecció de nadal, m'agrada molt i l'he explotat bastant! M'ha donat per a fer una pàgina del December Daily de 10x20cm, i 4 targetes del Project Life, que he decorat amb els títols amb cal.ligrafia amb aquarel.les i segells de nadal, també de Stampam.... el del Tió el trobo molt simpàtic, no? jiji
Targetes DIY per al Project Life by Alba_Slak

I ara que ja he acabat el December Daily, a concentrar-se amb el Project Life 2017! De moment estic contenta perquè el porto prou al dia, ja tinc acabat tot el gener!

Esteu atents per aquí, que aviat us l'ensenyaré!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Si, ya sé que estamos ya a mediados de Febrero, pero finalmente he terminado mi  December Daily 2016! 

Si me seguís en instagram, hace un par de meses os mostré los materiales que había seleccionado... mucha acuarela, caligrafía y lettering, un troquel en forma de estrella y los papeles de navidad de Stampam y los de Pinkfresh Studio. Y en la animación de arriba podéis ver como quedó finalmente!

Pero como me habíaa sobrado material, me animé a hacer algunas tarjetas para el Project Life! Como podéis ver en las fotos el papel de estrellitas de Stampam de la colección de navidad me gustó mucho, así que lo exploté al máximo! Y con él hice una página del December Daily de 10x20cm, y 4 tarjetas para el Project Life, combinado con los textos en caligrafía!

Ahora que he terminado con el December Daily, voy de cabeza al Project Life! De momento tengo Enero casi terminado! 

Estad atentos que os lo enseñaré por aquí en unos días!

1 comentari:

Olaya (TaconesconGracia) ha dit...

M'encanta com t'ha quedat. I més tard que mai. Jo el de l'any passat el vaig acabar 11 mesos després jijiji
Petonets.