14 de febrer del 2017

Taller de tècniques d'aquarel.la

Aquest és un tema sobre el que pregunteu molt als tallers, tots teniu aquarel.les a casa però no sabeu com treuren tot el benefici, així que aquest taller està pensat per vosaltres!

L'aquarel·la és un material increïble! 

Aquest taller està pensat per a què perdreu la por a les aquarel·les! 
taller de tècniques d'aquarel.la by Alba_Slak


Parlarem dels diferents tipus d'aquarel·la, dels papers i dels pinzells. Aprendrem varies tècniques d'aquarel·la, des de les més bàsiques de com  treballar per capes o com fer degradats, fins a com fer reserves o transparències i inclús farem una mica de mix-media amb materials que tenim a casa! 

Amb totes les tècniques que aprenguem durant el taller anirem creant una il·lustració, però també veurem exemples de la gran varietat de projectes que podem fer amb aquarel·la, des de il·lustracions a postals, targetes de project life, àlbums de viatge...

Dissabte 18 de 10.30h a 13.30h, preu 30€ amb el tot el material inclós.
Inscripcions al 93 301 53 30.
------------------------------------------------------------

La acuarela es un material increíble. Este taller está pensado para que pierdas el miedo a esta técnica. Hablaremos de los diferentes tipos de acuarela, los papeles a utilizar y la variedad de pinceles.

Aprenderemos varias técnicas de acuarela, desde las más básicas, cómo trabajar por capas o cómo hacer degradados, hasta más avanzadas cómo hacer reservas o transparencias e incluso haremos un poco de mix-media con materiales de uso común que todas tenemos en casa.

Con todas las técnicas que aprendamos durante el taller iremos creando una ilustración, pero también veremos ejemplos de la gran variedad de proyectos que podemos hacer con acuarela, desde ilustraciones a postales, tarjetas de project life, álbumes de viaje …

Dia: sábado 18 de febrero de 10:30h a 13:30h
Precio: 30 € (con todo el material incluido)
Para reservar plaza llámanos al 93 301 53 30