24 d’abril del 2014

Handmade Festival...

Quina setmaneta!! la vam començar en setmana santa, ahir era Sant Jordi i demà ja comença el HandMade Festival a Barcelona!!!

Jo tinc la sort que hi seré els tres dies amb la Laura Pack que ve expressament de França! Jo la vaig conèixer al gener quan vam anar a montpellier i em va encantar els materials que té per a fer scrap! Són materials exclusius i diferents!

A mi m'agrada el Priplak! és un plàstic opac que ve amb pàgines llises o impreses de diferents mides! Us ensenyo les que m'agraden més, la de viatges i la de puntets però n'hi ha moltes més!

Priplak

Tot i que el material més diferent és el Flex'Plak! És un material fet amb fibres de cuir, amb un tacte molt agradable i flexible!
Material Flex'Plak

Hi ha moltissims més materials, i kits per a fer àlbums molt originals! I com que jo estaré allà amb ella us podeu passar a saludar i veure tot lo que portarà a la fira!

Però el millor de tot és que si porteu imprès aquest 'vale' us farem un regalet quan feu una compra! Estarem al palau 2 de la Fira de Montjuïc, al stand E12!
clicka amb el botó dret, fes un 'guardar imatge'
i  ja tindràs el vale al teu ordinador llest per imprimir!

Ens veiem el cap de setmana! 

------------------------------------------------------------------------

Que semanita! empezamos con semana santa, pasando por Sant Jordi y terminaremos en el Handmade Festival de Barcelona! Yo estaré allí ayudando a Laura Pack que viene por primera vez desde Francia con nuevos y originales materiales! 

Podréis descubrir el Priplak, un plástico en distintos tamaños y impreso en colecciones temáticas de viaje, vacaciones,... O el Flex'Plak que es un material hecho con fibras de cuero, muy flexible y que queda genial en portadas de mini-álbumes!

Además hay kits especiales para hacer álbumes de viajes, de vacaciones,... Así que lo mejor que podéis hacer es venirnos a ver a la feria, estaremos en el Pabellón 2, en el stand E12, y si venís con este vale, con cada compra os haremos un regalito!
click con el botón derecho y 'guardar imagen'
y ya tendrás el vale en tu ordenador listo para imprimir!

3 comentaris:

Ariadna ha dit...

Hola! Ahir vaig anar al handmade i em vaig enamorar d'aquest material, pero ja no podia gastar més :-( He estat mirant la web, i tinc un dubte...Em vaig enamorar del tercer kit que has penjat! La meva meva opregunta és...dins hi ha alguna instrucció pel montatge? I tot el que hi ha dins va relacionat amb l'escola? Gràcies

Alba Slak ha dit...

Hola Ariadna! Si el kit està pensat per l'escola, dins hi ha decoracions i elements per els dies d'escola. I dins el kit hi ha el email de contacte i t'envien el pdf amb un pas a pas en francès de moment perquè encara no estan traduits però amb fotografies amb les que ve s'enten bé!

Ariadna ha dit...

Moltes gràcies per l'aclaració Alba! Doncs aleshores compraré el material a part, perquè la meva idea era fer un mini o una agenda però no relacionat amb l'escola...tot i que el material i l'estructura em van agradar moltissim!