13 de gener del 2014

december daily 2013, segona part...

I aquí va la segona part del December Daily, aquestes són les últimes págines, en aquestes ja estava animada i els protagonistes absoluts són el gesso, les aquarel.les líquides, la pintura en spray, stencils,... visca el mix media!!! 
pàgines mix-media...
Aquesta última pàgina està feta amb papers bàsics, aquarel.la líquida i un stencil d'estrelles que venia amb el kit! I les rodones són restes de papers de les altres pàgines. Crec que és la vegada que he fet una pàgina amb menys elements i a més a més sense gesso! jajaja


Aquestes tres pàgines són les que m'agraden més d'aquest December Daily, els papers de Sodalicius combinen perfectament amb el gesso i la tinta negra, la resta de la decoració és una mica de washi tapes, el segell de estrelles que venia amb el kit i molt de journaling!


Aquestes són les últimes pàgines, que corresponent a una petita escapada de cap de setmana a Ordesa, així que tenia moltes fotos d'uns paisatges molt xulos, i els hi vaig voler donar quasi bé tot el protagonisme!

Ah, i el paper kraft amb estrelles que veieu de fons de pàgina, és el paper d'embolicar del Fnac! Ja sabem tots que això del scrap és una mica de diògenes i que ho guardem tot per si de cas! jajaja

I fins aquí el meu December Daily del 2013! Ara el següent pas es plantejar-me el Project Life del 2014, a veure amb quines mides el faig, si scrap o il.lustració,... ja us aniré explicant per aquí!


---------------------------------------------------------

Aquí va la segunda parte del December Daily, en estas últimas páginas ya estaba animada y el protagonista absoluto son el geso, las acuarelas líquidas, las pinturas en spray, los stencils,... todo mix-media!

Esta última página está hecha con papeles básicos, acuarela i un stencil de estrellas que venia con el kit! Creo que es la veo que he hecho una página con menos elementos i además sin geso! jajaja

Las siguientes páginas son las que me gustan del December Daily. Los papeles de Sodalicius combinan perfectamente con el geso y la tinta negra, y con un sello de estrellas que venia con el kit, sólo quedaba añadirle un poco de washi tape y mucho journaling!



Estas son las últimas páginas de mi December Daily que corresponden al fin de semana que estuve en Ordesa, por lo que tengo muchas fotos de paisajes increíbles y quería que tuvieran todo el protagonismo!
Ah, y el papel kraft de estrellas, es el papel de envolver del fnac! Ya se sabe que con esto del scrap acabamos todos con un poco de diógenes guardando cosas por si un día nos sirven! jajaja

Hasta aquí llega mi December Daily, el siguiente paso es plantearme el Project Life del 2014, a ver con que tamaño lo hago, si en scrap o ilustración,... Ya os contaré!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Alba!!

M'encanta com t'ha quedat!! Els colors, les textures, la composició.... És original, fresc i diferent a tots els december daily que he vist i el millor de tots, sense cap dubte!!!
Petons!!!! I Feliç Any!!

Alba Slak ha dit...

oooh! moltes gràcies Miriam!!! M'has fet posar vermella i tot!

Molt bon any a tu també!!! Petonets

Olaya (TaconesconGracia) ha dit...

Estic fascinada amb els colors del teu Diari de Nadal!! M'encanta com està quedant.
Petons.

carmen ha dit...

Enhorabuena por tu trabajazo¡,me encanta la mezcla de colores distinta para Diciembre...precioso!bss desde Madrid