9 de gener de 2014

december daily 2013, primera part...

L'any passat vaig fer el December Daily i vaig quedar molt contenta amb el resultat, però és una matada i vaig decidir no tornar-lo a fer, fins que vaig veure el kit de Kits de Somni que havia dissenyat la Mumkaa i vaig tornar a engrescar-me! jiji

I al final m'ha quedat un miniàlbum que de mini no té res, amb les arandeles que venien al kit no tanca, així que buscaré una alternativa per enquadernar-lo, però de moment us ensenyo la portada i les primeres pàgines.

portada del December Daily 2013...

Aquestes són les pàgines dels primers dies, quasi bé tot és el material del kit, només he afegit lletres d'abecedaris que tenia per casa. Totes són de diferents colors d'abc's, però totes del mateix estil, així que combinen bé.
primers dies del December Daily 2013

A part dels papers de Sodalicius, he usat molt de gesso i washi tapes de colors grisos, perquè combinin amb els papers, i de tons vermells per a donar-li un toc nadalenc! Ah, i un toc de verd, per als dies que he sortit a fer alguna excursió al aire lliure!
el dies 6 i 8 van tindre com a protagonistes les pelis...

Com que no de tots els dies tenia fotos o no m'agradaven vaig buscar altres elements com els cartells de les pel.lícules que haguem vist. I com que aquest mes he vist varies pelis que m'han agradat i volia recordar, vaig buscar els pòsters de les pel.lícules, les vaig imprimir amb paper fotogràfic i les vaig incorporar al àlbum.

Ah, i totes les estrelles de colors que veieu és un troquel que l'estic fent servir molt! agafo papers bàsics els pinto amb aquarel.les del color que em vagi bé per la pàgina i a fer estrelles! crec que n'he posat a totes les pàgines! jajaja
Aquestes només són les primeres pàgines, en el pròxim post us ensenyaré la resta! tot i que el Project Life se'm va quedar encallat al setembre, el December Daily m'ha reenganxat al scrap!

-----------------------------------------------------------

El año pasado ya hice el December Daily y me gustó mucho el resultado, pero aunn así decidí no volverlo hacer porque es mucho trabajo y poco tiempo el que tengo, hasta que ví el kit de Kits de Somni con Mumkaa! y otra vez de cabeza al December Daily! jijiji

Pero de miniálbum no tiene nada! hay tantas páginas que no me cierra con las arandelas y tengo que buscar otro sistema!

Todo el material que utilicé es del Kit, excepto algunos abc's que tenía en casa, que aunque son de distintos colores, como el estilo es el mismo combinaba muy bien! Además de los papeles de Sodalicius he usado mucho Geso y whasi tapes de colores grises, rojos para dar un poco de color navideño y verdes para alguna salida que hemos hecho a la naturaleza! A parte, todas las estrellas que veis es un troquel que estoy usando muchísimo, pintando papel básico con acuarelas con el color que me va mejor para cada página y cuando ya está seco venga a perforar estrellas!

Estas son sólo las primeras páginas las demás os las enseñaré con el próximo post! Porque con el December Daily me he reenganchado al scrap, después de dejar en Project Life encallado en septiembre!