29 de gener del 2014

Carabelle Days o França+Scrap+Amigues la combinació perfecta!

Fa uns dies vaig estar a França, aprop de Montpellier a la crop de Carabelle Days amb dos bones amigues! Vam fer scrap, però sobretot vam riure i disfrutar del viatge! I per fi, he tingut una estoneta per acabar el primer dels tallers!

Aquest és el primer taller que vam fer amb l'Alexis Toupet,  la base es un segell XL i tota la resta diferents tècniques que ens va anar ensenyant pas a pas!

clicka a la imatge per veure-la més gran...

És una mena de Layout, però amb les mides d'un DinA4 on hem usat tintes distress, neocolors, segells, aquarel.les líquides,... He disfrutat com una criatura fent-lo! jajaja

detalls del projecte que vam fer amb l'Alexis Toupet...
Clicka a la imatge per veure-la més gran
A més, crec que puc aplicar les tècniques apreses a altres projectes! 

-------------------------------------------------------

Hace unos días estuve en Francia, cerca de Montpellier con dos grandes amigas, a la Crop de Carabelle Days! Hicimos Scrap pero sobretodo nos reímos y disfrutamos del viaje! Y por fin, unos días después he tenido tiempo para terminar el primer de los talleres!

Este taller lo hicimos con Alexis Toupet, la base es un sello XL y lo demás técnicas que nos fué enseñando paso a paso! Es un Layout pero de tamaño DinA4, donde usamos tintas distress, neocolors, sellos, acuarelas líquidas,... Disfruté como una niña haciéndolo y además, creo que son técnicas que puedo aplicar a más proyectos!


8 comentaris:

Immaculada ha dit...

Que guapo!
m'encanta!

Geles ha dit...

Cada vez que lo veo, me gusta más!!!! Ese azul que has puesto en el mechón, era de los de allí?? Yo no lo llevo, jejejejeje.
Qué bien lo pasamos!. Besotes

Alba Slak ha dit...

Geles, es un azul 'turquesa' de las acuarelas liquidas de Vallejo! lo tenia yo en casa! jij. petonets

Isabel Vivet Rusiól ha dit...

És molt i molt xulo!!!

Cristina ha dit...

Molt xulo i diferent, Alba t'he deixa't un regalet al meu bloc www.idea.cat, passa't per alli quan et vagi be, felicitats pel teu bloc , en soc fan!!!

Alba Slak ha dit...

Cristina! gràcies pel premi!!! molaaa!

TXELL ha dit...

Aquest LO és una xulada!! Es veu que hi ha molt de material, tècniques i ganes!! ;-o)

LadyLau Scrap ha dit...

es chulísimo!!! lleno d técnicas ^^ q crack besitos