14 de novembre de 2013

6è aniversari Cromatismes, 2a part...

A l'aniversari de Cromatismes amb la Wilna Furstenberg també vam fer dos Layout, o sé suposa que els havíem de fer, perquè jo vaig començar a fer proves amb els gelatos i no en vaig acabar cap! jajaja. Així que els vaig acabar a casa, jugant amb els gelatos, els stencils, el gesso,...

Per començar, en una tira de cartolina blanca bàsica vaig fer un degradat amb els gelatos del groc al blau, passant pel verd. I un cop sec, vaig aplicar gesso amb un stencil.

I amb el mateix stencil, vaig seguir el dibuix del 'chevron' amb retoladors a la pàgina que fa de fons, per donar una mica de homogeneïtat.

Layout ''junts' amb gesso i gelatos

I en el segon Layout vaig aplicar la mateixa tècnica, fent el degradat amb els gelatos que es barregen genial entre sí, i un stencil de 'chevron' una mica més petit.
Layout 'autoretrat' amb molt gesso i els gelatos.
Ja fa un temps que tenia la idea de fer un Layout com aquest, i li vaig preguntar a la família i alguns amics que em coneixen molt que em diguessin paraules que em definissin per aplicar-les al Layout.

És un Layout que es pot fer amb aquells abc's que sempre ens queden amb poques lletres i no ens serveixen per a fer mini-àlbum, perquè queda molt bé barrejar diferents tipus de lletres.

Després de conèixer la Wilna Fustenberg al taller em vaig animar a apuntar-me al seu taller on-line, i m'han agradat molt els vídeos que he vist fins ara, així que a partir d'ara veureu molts més Lo's per aquí!

I un altre cop donar les gràcies a la Aurea i les noies de Cromatismes perquè el 6è aniversari de Cromatismes va ser un gran dia! La conclusió final del taller va ser: com he pogut viure sense gelatos fins ara! jajaja

--------------------------------------------------

Al cumpleaños de Cromatismes también hicimos dos layouts, aunque yo empecé a jugar con los gelatos y no terminé ninguno de los dos! Así que lo terminé en casa con los gelatos y el geso. Con una cartulina básica de cartulina blanca, hice un degradado con los gelatos que se mezclan muy bien entre ellos, y una vez seco, apliqué geso con un stencil en forma de chevron. Con el mismo stencil continué el chevron el la página del fondo, con retuladores para dar más homogeneidad.

En el segundo layout apliqué la misma técnica, pero con un degradado de colores diferente, y una plantilla de chevron un poco más pequeña. 

Ya hacía tiempo que tenia la idea del segundo Layout, y pregunté a la familia y amigos que me conocen mucho, que me dijeran conceptos o palabras que me definen. Es un layout que se puede hacer con esos abc's que nos quedan con pocas letras y que no sirven para los mini-albums, porque queda muy bien mezclar distintos tipos de letras.

Después de conocer a la Wilna Furstenberg en el taller me animé a apuntar-me a su workshop on-line, y de los vídeos que he visto hasta el momento estoy muy contenta, así que vais a ver más layout por aquí a partir de ahora!

Y otra vez dar las gracias a la Aurea de Cromatismes por la organización del taller, porque fue un gran día. La conclusión final fue: como he podido vivir sin gelatos! jajaja.

1 comentari:

Laura ha dit...

Preciosos trabajos!!
q suerte q pudieras ir al aniversario de Cromatismes ^^
ladylau