28 de maig de 2013

Amy Lory Barcelona, la crònica...

és un d'aquells post que no sé ni per on començar! crec que està bé començar donant les gràcies, a la mireia, la cristina, la aurea, la xènia, l'elena,... i totes les que havia organitzant tot això! i també a la Amy Tangerine i la Loredana Bucaria per vindre fins a Barcelona a celebrar els 5anyets de KitsDeSomni!!

van ser dos dies plens de emocions, de riures, de ooohhh!, de retrobar les amigues, de posar cara a les que ja ens coneixíem virtualment,... i si, també vam fer scrap! que a vegades sembla que només usem l'scrap com a excusa per trobar-nos! jajaja
algunes de les culpables dels riures són aquestes....
tot i que en falten moltes més..

vaig poder conèixer la Amy i disfrutar d'ella i del seu scrap, i dels riures de la Loredana, aquesta noies està boja i és divertidíssima!
moment il.lusió+foto de fan amb la Amy i la Lory....
I també hi havia la Nulka i la Jazzmurka, les noies de Sodalicius! See you in october, girls! ;)


Tot plegat va ser un gran cap de setmana, on un a vegada més, fer scrap era una gran excusa per retrobar-nos, trobar-nos i coneixents! espero tornar-vos a veure aviat i sobretot...

moltes felicitats a KitsdeSomni pel 5è aniversari!

pd: i si, també vam fer scrap! els dos dies van estar plens de scrap! la crònica scrapera al pròxim post... jijiji

---------------------------------------------------------------

este es un post que cuesta empezar! lo primero será dar las gracias a todas las personas que lo organizaron, la primera mireia de KitsdeSomni, seguida por cristina, aurea, xènia, elena,... y evidentemente a Amy Tangerine y Loredana Bucaria por venia hasta Barcelona a celebrar este cumpleaños con nosotras!!

fueron dos días increíbles, de emociones, de risas, de sorpresas, de reencontrarme con amigas, de poner cara a las que nos conocíamos virtualmente,... y si, en algún momento también hicimos scrap! aunque a veces parece que sólo es la excusa para encontrarnos!
pude conocer a Amy Tangerine, y disfrutar de las risas y las ideas de Loredana Bucaria! También volví a ver a Nulka y Jazzmurka, las chicas Sodalicius!  

fue un gran fin de semana, y una vez más, hacer scrap, fue la gran excusa para reencontrarnos y conocernos! espero volver a veros pronto...

pd: aunque parezca que no, si que hicimos scrap! la crónica scrapera en el próximo post!

1 comentari:

luna ha dit...

molt xula la teva primera part de crónica :-)
va ser un cap de setmana MOLT creatiu!!!

Una abraçada i fins aviat!!!