25 d’octubre del 2012

Scrap&Art Weekend...

fa dos caps de setmana vaig estar al Scrap&Art Weekend que va organitzar KitsdeSomni amb les artistes Ania-Maria, Jasz i Nulka.

fa temps que segueixo els seus blogs així que un cap de setmana de tallers de scrap amb elles em feia molta il.lusió! tenia moltes ganes de que arribés el dia i també tenia totes les fotos de la índia per a 'scrapejar', així que el plan pintava molt bé! Si això li sumes la companyia d'algunes amigues 'scraperes' el cap de setmana va ser rodó!

en total eren 5 tallers, on vam fer des de journaling a mini-àlbums, on vaig descobrir que el negre també es pot usar en scrap, a jugar amb les aquarel.les líquides, a fondre els 'crayons', a descobrir nous materials,... i tot entre rialles!!!

aquestes són les dos pàgines que vam fer. a la primera vam usar tinta negra per esquitxar el paper i pintar les estrelles i les fletxes, junt amb plantilles de lletres, gesso,.... i a la segona em va agradar molt la manera de crear el fons amb les aquarel.les líquides i 'crayon' fos.


també vam fer dos mini-àlbums, dels que només us puc ensenyar la portada, perquè del interior encara estan buits! l'últim taller va ser un mini-àlbum per a fer journaling que encara està per acabar, era petit, de la mida perfecta per a portar amb mi a tot arreu, així el puc anar fent a estones...
va ser un gran cap de setmana de scrap, de reconèixer gent que coneixia pels blogs i el scrap, d'aprendre tècniques noves i sobretot, de tornar a tindre ganes de fer scrap a totes hores!

-----------------------------------------------------

dos fines de semana atrás estibe en el Scrap&Art Weekend que organizaba KitsdeSomni con las artistas Ania-Maria, Jasz i Nulka.

hace ya mucho tiempo que sigo sus blogs y me gusta su estilo de scrap, así que cuando vi que venia a barcelona me faltó tiempo para apuntarme! jiji. me hacia mucha ilusión realizar los talleres con ellas, además tenia todas las fotos del viaje a la india para 'scrapear', así que el plan me parecía perfecto! además, sabia que me encontraría allí con algunas amigas scraperas!

durante el fin de semana se hacían 5 talleres, dónde hicimos journaling, minialbums, dónde aprendí como usar el color negro en scrap y que quede bien, a fundir los 'crayons',...

estas son las dos páginas que hicimos. en la primera usamos la tinta negra para decorar el fondo y pintar las flechas y las estrellas. Y en la segunda, combinamos las acuarelas líquidas con el 'crayon' fundido, y me gusto mucho como quedó la mezcla!


hicimos dos minialbums, de los que sólo os muestro la portada, porque aún están vacíos del interior! en las fotos falta un minialbum para hacer journaling, que es el tamaño perfecto para llevar en el bolso, y que aún no he terminado!
lo mejor del fin de semana, no fue sólo el scrap, fue aprender técnicas nuevas, juntarme con las amigas y ponerle cara a gente que sólo conocía on-line! lo mejor, es que vuelvo a tener ganas de scrapear a todas horas!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Fantàstica crònica i treballs de 10! M'encanta la portada del mini "India" ..és que m'enamoren les lletres de fusta!
I els LO espectaculars.
Però el millor...que tornis a tenir ganes de scrap a totes hores!!! crec que a totes ens ha passat el mateix! :)
Petons!

Marta - LittleMars ha dit...

Que chulo te ha quedado! yo también tengo pendiente hacerme un album del viaje... Un beso1

Anònim ha dit...

NEna! et vam trobar a faltar ahir a la reunió del Club? ens veurem aviat?

Nulka ha dit...

great work!
<3

Unknown ha dit...

EEEEEiiii molt bé tots aquests treballs no? Vaig que t'has posat les piles i els tens gairebé tots acabats!! Quin gran viatge el de la India i quanta inspiració t'has emportat:)
GENIALS!!!

Jaszmurka ha dit...

Nice work! It was really nic to meet you :*:* and work with you!

Helena ha dit...

Uau!! molt xulo tot!! quans records llegint el teu post: el scrap week-end amb les poloneses, l'India, Hampi, Pushkar....