25 de juliol de 2012

swap de ishtar olivera...

fa un dies vaig participar al swap de la Ishtar Olivera feia al seu blog... es tractava de fer un pack de escriptura, que inclogués fulls de carta, sobres, tag's, adhesius,...

així que amb l'ordinador vaig fer unes pàgines A4 amb unes línies de gris claret, i les vaig decorar amb segells, alguns fets per mi, i alguns altres de la col.lecció de la Amy Tangerine. els que vaig fer jo són els núvols, les gotes de pluja,...


aquí podeu veure alguns detalls de com queden els dos estils de segells junts. el que vaig fer jo amb foam és el 'globus' per a poder escriure dins, i el vaig combinar amb els segells de 'hello' i de la càmera. També vaig crear uns tag's i uns adhesius, tot amb colors blaus i negres.

a part, vaig afegir un quadern en dinA5 per a les vacances del estiu, vaig fer uns sobres amb paper kraft i els vaig decorar, i ho vaig anar empaquetant tot junt amb cordill.


hace unos días participe en el swap de Ishtar Olivera. Se trataba de crear un pack de escritura completo, con hojas para escribir, sobres, tag's,... con el ordenador cree unas páginas en dinA4 con unas líneas gris claro, y luego lo decoré con sellos, algunos hechos por mi como las nubes o las gotas de lluvia, combinados con de la colección de Amy Tangerine.

podéis ver como quedan los dos estilos de sellos combinados. yo cree uno que parecía un 'globo' de texto con foam, donde puedes escribir dentro, y los combiné con los sellos de 'hello' i la cámara. con estos mismos decore los tag's, siempre combinándolo todo en azules y negro.

también hice un pequeño cuaderno de tamaño din A5, y unos sobres con papel kraft, y lo empaqueté todo con cordel.

que os parece? habéis participado nunca en algún swap? si queréis ver mas ejemplos los podéis encontrar aquí.

3 comentaris:

Vane Saucedo ha dit...

Que lindo que te quedo todo!! te invito a que te des una vuelta por mi blog: vanesaucedo.blogspot.com.ar, besos!!

Pepita Bonita ha dit...

M'ecanta el pack que vas preparar i els segells fet per tu són la canya!. M'encanten les gotes de pluja <3

Em va alegrar conèixer-te, tot i que vaig estar molt poc a la taula.....:(
Espero coincidir a un altre taller.

Lena
http://lapepitabonita.blogspot.com

alba màdico ha dit...

Ei, Lena! si, tens raó que ens vam veure poc a la taula, però estic segura que ens veurem en pròxims tallers! encantada de coneixet!