20 d’abril del 2012

versión Scrap 2012 a parís...

fa molt temps que no feia res de scrap, així que vaig decidir tornar-hi per la porta gran: a parís, al versión Scrap i amb un taller amb la Loredana de love scrap live!!
és un miniàlbum de 10x15cm i està enquadernat amb dos arandeles, perquè la idea és anar-hi afegint pàgines dels amics i la família de tot l'any 2012... i el que més m'agrada són les portades, dos 'pàgines' de suro, com el dels taulells d'anuncis!

después de un tiempo sin hacer nada de scrap, me puse a ello en parís, en un taller de Loredana de love scrap live!!. es un miniálbum de 10x15cm y encuadernado con arandelas, porque la idea es ir añadiendo páginas de la familia y amigos durante todo el año 2012... aunque lo que más me gusta son la portada y la contraportada, que son dos 'páginas' de corcho!

Alguna de les pàgines és un sobre de la mateixa mida que la resta del àlbum, i la resta son papers i segells de Amy Tangerine, m'encanten els dissenys d'aquesta dona, són molt coloristes i senzills, així que els pots combinar amb altres segells de estampats de fons, o escriure-hi a sobre per fer 'art journal'!

Algunas de las páginas son sobres del mismo tamaño que las páginas, y lo demás son papeles y sellos de Amy Tangerine. me gustan sus diseños por los colores vivos y la sencillez, así los puedes combinar con sellos de fondos o escribir encima para el 'art journal'!

Però el millor de París, va ser la companyia!!! a part de passar-nos d'un dia sencer dintre del Versión Scrap, també ens va donar temps a fer una mica de turisme! i de riure moltíssim!!gràcies noies!

Y lo mejor de París fué la compañía! nos pasamos un día entero dentro de Versión Scrap, pero también nos dio tiempo a hacer un poco de turismo, y de reírnos muchísimo! 

la foto de les ombres de les cinc amb la bicileta m'encanta! és justa  sota de la torre eiffel! Noies: quan tornem a marxar? i aquest cop amb la cristina també!

ombres de la aurea, la montse, la núria, la geles i jo!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

aiiiii !!!!!!!!! si Déu vol l'any vinent !!!!!!!
gràcies guapíssima per recordar-te de mi

per cert ... L'àlbum és una xulada !!

Dany ha dit...

Chulisimo el album...

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Això és una senyora tornada! Molt maco!
Petons. Sílvia

Unknown ha dit...

te quedo genial. besos

Unknown ha dit...

Hello Alba !
It's me, Léa :)
oooh really really love your mini album, I finished mine too !
Sorry, i'm late to visit your blog..
I really love your blog, sooo beautiful, I like all your draws !
xoxo

Anònim ha dit...

Ai nena!! que em cau la llagrimeta!!! ja podem anar fent maletes, segur que trobem destinació en un obrir i tancar d'ulls!! una abraçada!!
Nuriota