28 de març de 2012

com fer-te a la idea que has fet 30 anys... segona part: decoració!

una bona manera de sobreviure a la crisi dels 30, és no donar opció a tindre la crisi, per tant toca celebrar que has fet 30 anys com deu mana! amb una gran festa i no hi ha festa si no hi ha elements de decoració com les banderoles, etiquetes, cartellets,...

per a crear aquests elements s'han de decidir abans alguns conceptes molt bàsics: la typografia i els colors! (evidentment, que hi ha molt més a decidir però si no ens volem complicar la vida, només amb aquest dos ja tindrem una imatge coherent entre tots els elements).


en aquest cas la tipografia és la AlienEye. vaig triar aquesta tipografia perquè m'agradava com quedava el número 30, al que vaig donar tot el protagonisme de la imatge. A part, vaig trobar a la web de obni, uns segells amb aquesta tipografia, per poder crear la resta de elements a mà.

les dos coses són molt senzilles de fer, així que us deixo les fotos del procés de com vaug fer les lletres de cartró...


per a fer els números de cartró els passos a seguir són senzills: 1r: retallem dos siluetes dels números, una per cada costat, i tires de cartró del ample que vulguem la figura. 2n: amb cinta de pintor enganxem un dels números i les tires de cartró que seran el lateral. 3r: enganxem el número que ens queda. 4t: hi posem una capa de paper de seda i cola blanca, això va bé per a dissimular una mica el gruix de la cinta de pintor i les imperfeccions del cartró. 5è: fem una capa de pintura blanca, per a que després agafi bé el color. 6è: pintem amb pintura acrílica del color que vulguem.

Truc: si fem només una capa de pintura acrílica queda amb una textura que sembla envellit, si ho volem de un color totalment pla, hem de fer dos capes de pintura.


3 comentaris:

gigi et moi ha dit...

Alba! m'ha encantat llegir aquesta i l'anterior entrada. Ets total! el 30??? bestial, vaja que es pot dir més alt, però no més artísticament!
Aquests tarrgonins sóu uns juerguistes!!! Bé guapeeee un petonàs i ja sé que marxes a VS osigui que porteu-vos bé a la France! Petonicus

alba ha dit...

Leti moltes gràcies!!ja m'ho pensava que t'ho haurien xerrat que se'n anem a parís!! ja us explicarem com ha anat la aventura!!!

La Casita Turquesa ha dit...

Te quedó muy chulo

Un saludo