21 de març del 2012

com fer-te a la idea que has fet 30 anys... primera part: la festa!

miris on miris, trobes blogs on hi ha fotografies de festes i tutorials per a fer banderoles, etiquetes, invitacions,... i de tot diy!!

així que tot aquesta munt de blogs i webs amb idees fetes a mà, em van fer decidir que no quedava gaire bé que la festa dels 30 anys d'una dissenyadora gràfica fos amb banderoles dels xinos, sense regals personalitzats, ni un mínim de disseny per al event! ara ja us dic que 'en casa el herrero, cuchara de palo'... i els gots, plats i coberts eren de plàstic fantàstic (si, poc ecològic, però molt pràctic a la hora de recollir i fer net)!!!



el primer drama, va ser el lloc!! on poso tots els meus amics i algun familiar, que puguem sopar i fer festa sense que ens facin fora del país... vaig buscar cases rurals, i eren molt grans, o molt cares, o molt lluny!

Solució: Cal Ferrer, casa de la família i antiga casa de l'àvia!! hi ha pocs veïns i estaven avisats de que hi hauria festa!


la meva mare és fan de tot allò que tingui més de 50 anys d'antiguitat, així que hi ha racons i raconets, amb caixes de llauna, ampolles antigues, les eines de ferrer del meu avi... 

i tot sigui dit, que les fotos amb parets de pedra i antiguitats de fons, sempre queden bé!

1 comentari:

La Casita Turquesa ha dit...

¡¡Feliz feliz en tu díaaaaaaa!! =D

Un besín