22 de desembre del 2011

etiquetes per regals...

he dissenyat unes etiquetes pels regals de nadal d'aquest any, sé que ús les ensenyo una mica tard, però no volia que les veiessin les persones a les que anaven els regals... així que perquè tothom pugui usar-les, les he modificat una mica per a què serveixin per posar el nom als regals dels reis!!!



i per si aneu a última hora i encara no heu fet la carta dels reis, us deixo uns segells especials per a enviaments urgents a Ses Magestats els Reis Mags d'Orient!!! 


Aquí podeu descarregar les etiquetes, és un arxiu pdf d'una sola pàgina on hi ha etiquetes en català i en castellà. Són fàcils d'usar, només heu de imprimir-ho en una cartolina, fer el forat i passar-hi un cordill. També es poden imprimir amb paper adhesiu i enganxar-ho directament al regal.

He diseñado unas etiquetas para decorar los regalos de navidad, pero no las he podido mostrar antes porque era una sorpresa navideña a la familia y amigos... así que las he modificado un poco para que podáis usarlas en los regalos de reyes. También hay unos sellos de correo urgente para enviar la carta a los reyes, que se que muchos sois como yo y la enviáis a último momento!!
Podéis descargar las etiquetas, son un archivo pdf de una sola página, dónde encontrareis los tag's en catalán y castellano.


Pin It

6 comentaris:

Andrea GS ha dit...

Gracias, Alba! Son geniales!!!
En cuanto pueda las imprimo y a decorar regalitos de Reyes :)
Besos, felices fiestas

gigi et moi ha dit...

Què waiiiiiiii!!! merci Alba, les guardaré que jo aquest any ja he preparat els paquets de Reis, però sempre es pot trobar una bona ocasió per a fer.les servir. Un petóoooo

Eva ha dit...

Que bonitas te han quedado!!
Besitos
Eva

Unknown ha dit...

moltíssimes gràcies Alba son precioses !!

Aida Juanals ha dit...

Com has fet aquestes etiquetes tan maques?
M'agradaria aprendre a fer-les!

Alba Slak ha dit...

Aida,

jo primer faig les il.lustracions amb aquarel.la i les ressegueixo amb retolador permanent negre. després les escanejo i amb l'ordinador hi poso el text.

Jo treballo amb el Indesign, però ho pots fer amb altres programes que coneguis...

me'n alegro que t'agradin!!!