28 de maig del 2018

Tallers Juny: cal.ligrafia i lettering

Us deixo per aquí els tallers del mes de Juny, on hi ha una mica de tot en diferents ciutats!

 

Taller de Cal.ligrafia amb retoladors Kuretake Real Brush, 

a La Tienda de las Manualidades d'Esplugues, el dissabte 2 de Juny, de 10h a 13h.
Taller de Cal.ligrafia amb retoladors Kuretake Real Brush
La cal.ligrafia és l'art d'escriure amb lletra bonica, i és el que aprendrem en aquest taller! Començarem des de zero fent pràctiques amb les lletres, les paraules i acabarem construint frases senceres, i tot el que aprenem ho usarem per a fer el nostre primer projecte de cal.ligrafia, un cartell! Aquest taller el farem amb els retuladors-pinzell de Kuretake, els Clean Color Real Brush, que són perfectes per començar amb la cal.ligrafia!

Inscripcions a La tienda de las Manualidades o al telèfon 93 470 025.


Taller de Lettering, a La Crop de Mataró, 

El dissabte 2 de juny de 16.30h a 19.30

Taller de Lettering a La Crop fet per Alba Slak.
El Lettering consiste en dibujar letras, en aprender como combinar entre si los diferentes estilos, formas y colores para transmitir una idea o un mensaje. En el taller aprenderemos como crear proyectos con Lettering desde la base, hablaremos de los tipos de letras, de como combinarlas, de que colores y de que materiales usar, y aprenderemos la técnica para que después todos podáis seguir practicando!

Inscripcions al telèfon 93 222 62 91 o 629 30 90 29


Taller de Cal.ligrafia amb Tombow, dissabte 9 de Juny de 10.30h a 13.30h. 

Aquest taller em fa especial il.lusió perquè sempre m'agrada tornar a Reus, a la meva ciutat! Així que us espero a Maraki!
Taller de Cal.lligrafia amb Tombow a Maraki, Reus.
La cal.ligrafia és l'art d'escriure amb lletra bonica i hi ha molts materials per a començar amb la cal.ligrafia, però un dels més flexibles són els retoladors Tombow.

Així que en aquest taller aprendrem cal.ligrafia amb els Tombow, des de zero, parlarem dels materials, dels papers... fins a arribar a fer el nostre primer cartell amb una frase amb cal.ligrafia!

Inscripcions seguint aquest link.

 

Taller Banderola de Lettering i Cal.ligrafia, a Conesa. Dissabte 9 de Juny de17h a 20h.

Taller de Lettering i Cal.ligrafia combinats

En aquest taller farem una banderola per a decorar casa nostra mentre aprenem com combinar la cal.ligrafia i el lettering en el mateix projecte!
No cal que siguis una experta en cal.ligrafia. només cal que hagis fet algun taller de cal.ligrafia o haver-ne fet tu a casa pel teu compte, no ensenyarem les bases de la cal.ligrafia però si que repassarem alguns conceptes i trucs de cal.ligrafia! farem el procés des de zero buscant la millor manera d'integrar els dos estils, la cal.ligrafia i el lettering!
I al final, aplicarem tot lo après per a crear una banderola genial que decorarà algun racó de casa, la teva habitació o la dels dels nens...

Inscripcions seguint aquest link.

Ens veiem aquest juny amb un pinzell entre mans!