2 de novembre de 2016

tallers a Creativa 2016!

Com ho llegiu! 
Estaré a la Fira Creativa de Barcelona fent tallers al stand de Conesa!!
(post en castellano a continuación)

Taller de Lettering sobre fusta!

 

El lettering és l'art de dibuixar lletres, i tot i que sovint és confón amb la cal.ligrafia, són tècniques diferents! En aquest taller crearem un lettering des de zero, aprendrem la tècnica des dels primers esbossos fins al projecte final, passant per les proves de color i la combinació dels diferents tipus de lletra.

Taller de Lettering by Alba Slak a Creativa Barcelona 2016
Tot això ho aplicarem al projecte final, on crearem una peça perfecta per a regalar o decorar qualsevol racó de casa!

Aquest taller el farem dos dies diferents!
El dijous de 18h a 20h i el dissabte de 13h a 15h.
Els tallers valen 30€ i els farem al stand de Conesa a la fira Creativa de Barcelona, i les inscripcions s'han de fer trucant al 93 301 53 30.


Taller de cal.ligrafia amb pinzell, versió nadalenca! 

 

En aquest taller aprendrem la tècnica de la cal.ligrafia des de l'inici, aprenent el pas a pas que ens permetrà acabar el taller fent unes postals de nadal amb cal.ligrafia! Però tot lo que aprendrem al taller et servirà per desprès seguir practicant a casa i aplicant la cal.ligrafia a les postals, el project life, a àlbums de viatge, cartells...

taller de cal.ligrafia amb pinzell by Alba Slak a Creativa 2016

¡Aquest és el teu taller per perdre la por a la cal.ligrafia i començar a preparar el nadal! 

El taller de cal.ligrafia amb pinzell el farem el divendres 4 de Novembre de 18h a 20h al Stand de Conesa a Creativa Barcelona. Els taller val 30€ i les inscripcions s'han de fer trucant al 93 301 53 30.

------------------------------------------------

Taller de Caligrafia con pincel.

En este taller aprenderemos la técnica de la caligrafía con pincel desde su inicio y aunque no hagáis hecho nunca nada, terminareis el taller con unas postales de navidad hechas con caligrafía por vosotras mismas. La caligrafía es una técnica que se puede aplicar a proyectos muy variados, y todo lo que aprendáis en este taller os servirá para hacer postales, carteles, scrap, project life, cuadernos de viaje y todas las aplicaciones que podáis imaginar.

¡Este es tu taller para perder el miedo a la caligrafía y empezar a preparar tu navidad!
El taller se hará el viernes 4 de Noviembre de 18h a 20h en el stand de Conesa en la Feria Creativa 2016 de Barcelona. Para inscripciones llamar al  93 301 53 30.

 Taller de Lettering sobre madera.

El lettering es el arte de dibujar letras, y aunque a menudo se confunde con la caligrafía, son técnicas distintas. En este taller crearemos un lettering desde cero, aprenderemos la técnica des del inicio, de los primeros bocetos al proyecto final, hablaremos de las pruebas de color y de como combinar los distintos tipos de letra. 

Y todo lo aprendido en el taller lo usaremos para crear un proyecto de lettering sobre madera, una pieza perfecta para regalar o combinar cualquier rincón de casa. 

El proceso que aprenderás en el taller te servirá para aplicarlo a otros proyectos sobre papel como el scrap, invitaciones, postales… e incluso en proyectos sobre pizarra o en la pared! 

Información técnica: El taller lo haremos dos días, el jueves 3/11 de 18:00h a 20:00h y el sábado 5/11 de 13:00h a 15:00h. El precio son 30,00 € y para inscripciones llamar al  93 301 53 30.