8 d’abril de 2015

doble layout d'aniversari...

Fa poc vaig fer 33 anyets!!! auixs! jajaja
i l'ocasió és mereixia un doble layout!

feu click a la imatge per veure-la més gran...

Vaig usar 5 fotos en blanc i negre per combinar-les amb uns papers de tons grisos de Sodalicious, i vaig crear la resta de decoracions amb els meus segells, les decoracions de Stampam i cal.ligrafia per als títols, tot amb negre, grisos o taronges per donar una mica de color!

detalls del layout
Va ser un layout que se'm va acudir al metro anant cap a casa i en un pim-pam el vaig tindre fet, i em vaig quedar ben contenta del resultat! A veure que us sembla a vosaltres...

Heu fet mai un doble layout? Estic pensant en emmarcar-lo, si algú sap on trobar un marc per un doble layout que m'avisis! gràcies!!

----------------------------------------------------

Hace poco hice 33 añitos y la ocasión se merecía un doble layout!

Utilicé 5 fotos en blanco y negro para combinarlos con unos papeles de tonos grises de Sodalicious, y las demás decoraciones las cree con mis sellos, con las decoraciones de Stampam i con un poco de caligrafía en los títulos en tonos grises y naranja para darle un poco de color!

La idea me vino  ala cabeza en el metro camino de casa y en cuando llegué lo hice bien rápido, y estoy muy contenta con el resultado! que os parece?

Habéis hecho nunca un doble layout? estoy pensando en enmarcarlo, si alguien sabe donde encontrar un marco para un doble layout que avise! gracias!

2 comentaris:

Francina ha dit...

Genial com sempre! I amb només dos colors, ets una crack ;)

alba màdico ha dit...

Gràcies Francina! Lo dels dos colors era un repte!!!