25 de febrer de 2015

targetes d'hivern per al Project Life...

Esteu fent el Project Life? 

Jo si que l'estic fent, però al meu estil amb papers bàsics, aquarel·les i segells,... així que us ensenyo unes targetes que m'he creat amb els segells que vaig dissenyar per a Johnaas Stempel.

Aquest és el material que he utilitzat:
  • paper bàsic blanc, tallat a 7,5 x 10cm en el meu cas, però podeu adaptar-lo a la mida de les butxaques del vostre Project Life.
  • aquarel·les
  • tinta negra versafine
  • segells pack 'Hivern', que el podeu veure aquí.
  • segells pack 'Abc', que el podeu veure aquí.


El primer exemple són dos targetes combinades entres sí, per anar una al costat de l'altra. A la targeta de la dreta he deixat espai per escriure els projectes que tinc entre mans aquest mes.

targetes per al project life fetes amb segells...Aquest exemple es podria fer en versió te, cafè, sopetes,... La idea es repetir aquesta targeta d'aquí uns temps, ja que vaig canviant de tipus de te sovint...

targetes diy per al project life...


Aquestes dos targetes aniran al costat d'unes fotos d'un dia de pluja, i he dibuixat unes línies amb aquarel·la per a poder escriure una mica de journaling...

targetes en català fetes amb segells...


I finalment, dos targetes per posar entre les fotos d'una excursió a la neu d'un cap de setmana... són senzilles de fer. La targeta de 'quin fred' està feta amb un segell que ja té la frase escrita, i un segells de gotes de pluja repetit per tot el voltant i pintat amb aquarel·les per damunt per això hem d'usar tintes com la Versafine.

targetes molt hivernals per al project life...

Els texts escrits en les targetes, estan fets amb el pack de segells de  'Abc', estampant les lletres una a una, per poder unir-les entre sí! És una mica entretingut però amb uns resultats molt xulos, ja que sembla cal·ligrafia feta amb pinzell!

Espero que us hagin agradat i que us animeu a fer-vos les vostres pròpies targetes!

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Estoy haciendo mi Project Life con papeles básicos, acuarelas y sellos... y me he creado también mis propias tarjetas con los sellos que diseñé con Johnaas Stempel.

El material que he usado es:

  • papel básico cortado al tamaño de vuestras tarjetas, en mi caso a 7,5x10cm.
  • acuarelas
  • tinta negra Versafine
  • sellos pack 'Invierno', que podéis ver aqui.
  • sellos pack 'Abc', que podéis ver aqui.

Las tarjetas las he creado en grupos de dos, una con el sello elegido estampado por toda la tarjeta, y otra con los mismos sellos y colores a conjunto, pero donde he dejado espacio para escribir. Es importante usar tintas como la Versafine porque lo he pintado por encima de los sellos con las acuarelas.

En las tarjetas que veis textos escritos están hechos con el pack 'Abc', estampando las letras una por una, para que de este efecto de caligrafía con pincel.

¡Espero que os hayan gustado y os animéis a crear vuestras propias tarjetas para el Project Life!