12 de desembre de 2014

scraplift a Sodalicious...

Els scraplifts a mi em van bé quan no tinc gaire temps i no em vull posar a pensar en la composició, així que quan vaig veure aquest scraplift de Sodalicious ràpid vaig tindre clar que faria!

layout mixmedia per a Asterix i Obelix...

Tenia la foto guardada feia temps perquè li volia fer un Layout, sóc molt fan del Astèrix i l'Obèlix, he crescut llegint els seus còmics i crec que els sé de memòria! jajaja
detalls del layout pels als herois gals...

Així que una mica de gesso i pintura acrílica blava i taronja com els colors de la roba i el cabell de l'Obèlix, retalls de papers i pintura gouache negra per al títol, el Journaling i alguns detalls de decoració i Layout fet!

Teniu temps per a participar fins al 15 de desembre uns animeu?

-----------------------------------------------------------------------

Los scraplifts me van muy bien cuando no tengo tiempo y no quiero ponerme a pensar una composición, así que en cuando vi este  scraplift de Sodalicious rápido supe lo que haría!

layout mixmedia per a Asterix i Obelix...

Hacía tiempo que tenía esta foto guardada para hacerle un layout, porque soy muy fan del comic de Asterix y Obelix, he crecido leyendo sus cómics!
detalls del layout pels als herois gals...

Así que un poco de geso y pintura acrílica naranja y azul que son los colores de la ropa de Obelix, recortes de papel y pintura gouache negra para el título, el journaling y algunos detalles de decoración y Layout hecho!

¿Os animáis a participar en el  scraplift de Sodalicious, tenéis tiempo hasta el 15 de diciembre?