18 d’octubre del 2013

6à aniversari cromatismes...

Ja fa un parell de setmanes que vam anar al taller de la Wilna Furstenberg per celebrar el sisè aniversari de Cromatismes i va ser un gran dia!

La Wilna és una persona dolça i amb una gran paciència per anar explicant-ho tot pas a pas, l'Àurea de Cromatismes i les ajudants que s'havia buscat, la Gemma, la Mariona, la Núria,... ho tenien tot molt ben muntat i organitzat i els kits eren molt complets! Així que el millor que puc dir és: moltes felicitats Cromatismes!!! I aneu pensant amb el setè! jajaja

Al matí vam fer el taller del mini-àlbum, que ja portàvem de casa folrat amb paper antic, en el meu cas, amb un paper de quadrets de les llibretes de matemàtiques de quan érem petits!

la portada del mini-àlbum

Jo havia decidit que aquest mini-àlbum me'l quedaria jo, perquè sempre els faig per regalar, i jo no en tenia cap, així que vaig titular l'àlbum 'el meu món'. La portada està feta amb gesso, gel medium, gelatos,... i amb aquesta barreja ja us podeu imaginar que vaig disfrutar com una nena! jiji

pàgines interiors del àlbum
Per a les pàgines interiors vaig seguir les idees que ens anava donant la Wilna, la idea de la pàgina interior feta com si fos una amb tres fotos petites a cada costat m'agrada molt com ha quedat, amb fotos de la família! I a la resta de pàgines els amics, de fet, la idea és anar fent més pàgines i ampliant el àlbum poc a poc...

També vam fer dos Lo que us ensenyaré en el pròxim post, fets amb el meu nou descobriment, sense el qual no sé com he pogut viure fins ara.... els gelatos!!!


Us agrada a vosaltres treballar amb gelatos?

--------------------------------------------------------------------

Hace ya dos semanas del taller del sexto aniversario de Cromatismes con Wilna Furstenberg. Wilna es una persona dulce y con mucha paciencia para explicarlo todo, Àurea de Cromatismes y las ayudantes que tenía para ese día lo tenía todo a punto, y los kits eran muy completos! Así que fue un gran día!

Por la mañana hicimos el taller del álbum, que ya teníamos forrado de casa con papel antiguo, en mi caso, con un papel de cuadraditos de las libretas de matemáticas de cuando éramos pequeños! La portada está hecha con gel medium, gesso, gelatos,... como podéis imaginar con tanto mix-media me lo pasé genial!

Siempre regalo los mini-álbumes así que este me lo quedaré para mí, para las fotos de la familia y los amigos. Cómo está atado con un lazo la idea es ir ampliándolo y añadiendo más páginas.

En el taller de la tarde hicimos dos Lo's (que os enseñaré en otro post) con mis nuevos amigos... los gelatos! no sé cómo he podido vivir sin ellos! jiji

1 comentari:

Olga O ha dit...

Sí que va ser un dia super ben organitzat!! no i veig ni una pega!! I cinèixer a la Wilna va ser tan dolç i rebo con menjar un dels cupcakes que ens van preparar!

M'agrada molt la teva portada i comparteixo amb tu un mega-gran descobriment: els gelattos!