13 de març de 2013

project life 2013, febrer...

Ja fa uns dies que vaig acabar el mes de febrer del Project Life, aquest cop ho portava més al dia que no pas al gener, però encara no li havia fet fotos...

Aquesta és la cinquena setmana, plena de petits detalls...

Però de tant en tant, hi ha dies que mereixen una atenció especial! i un dissabte de tallers amb la Donna Downey se'l mereix sense cap mena de dubte!
 la sisena setmana feta quasi bé tota amb els segells i els papers de la Amy Tangerine! m'agraden molts els dissenys i els colors dels papers, però a més van molt bé per a fer el project life, perquè són de estampats de colors vius que fan destacar les fotografies...de la setena setmana tenia tantes ganes que arribes el cap de setmana, que no tenia fotos ni res anotat d'entre setmana! No us passa a vegades que teniu tant a explicar que quan acabeu la pàgina us sembla que queda poc lluït?

en aquesta pàgina he tornat a combinar fotografia amb scrap, i il.lustració per a documentar alguns moments dels que no tinc fotografies...

i la última setmana, on he intentat incloure algun moment més de la rutina del dia a dia, per compensar les setmanes anteriors que semblava que només hi havia caps de setmana!


-------------------------------------------------------------------------------------------


Esta vez llevaba más al día el Project Life de febrero pero me faltaba sacarle fotos...

Empezamos con la quinta semana, llena de pequeños detalles...Pero en esta semana había un día que era especial! un sábado de talleres de Donna Downey es uno de esos días que merece una página entera del Project Life!


la sexta semana está hecha casi toda con los papeles y sellos de Amy Tangerine! me gusta mucho los diseños y colores de estos papeles porque en el Project Life, los estampados y los colores vivos resaltan mucho las fotografías...de la séptima semana, parece que sólo viví el fin de semana, porque de lunes a jueves no tenía ni fotos ni nada anotado!
no os pasa a veces, que queréis explicar tanto en una sola página que cuando la termináis os parece poca cosa?


en esta página he vuelto a mezclar fotografía con scrap, y con ilustración para documentar momentos importantes que no tenían fotos... 

y finalmente la última semana del mes de febrero, intenté documentar un poco más los momentos de rutina que hay entre semana, para compensar las últimas semanas que parecía que solo vivía de fines de semana!

4 comentaris:

Nuria Ferrando Bramona ha dit...

Genial!!!! ..tu he dit alguna vegada, que quan sigui gran vull ser com tu?... ;)

alba màdico ha dit...

jajajajaja!!! gràcies!!!

Ami Sacristán ha dit...

Genial!! que buen ritmo je je me gustan mucho las paginas :) besos

Angela Miguélez López ha dit...

Precioso trabajo el que has presentado en tu blog.
Me encanta y gracias por compartirlo.
Sonrisas de colores y muchas bendiciones