1 d’agost de 2012

alfabet de paper...

Ja fa uns mesos us vaig ensenyar aquí al blog, aquestes lletres que vaig fer jo mateixa per a fer el banner d'aquest blog... i ara seguint la mateixa tècnica el que vull es construir tot un alfabet!! si, si... tot l'alfabet!!! sé que és una bogeria, però m'ho plantejo com un projecte a molt llarg termini...la idea, com no podia ser d'una altra manera, la vaig treure Pinterest!
aquestes són les lletres que ja tinc fetes i de la tipografia que són. Així que si em voleu ajudar accepto idees de quina lletres us agrada i de quina tipografia!


ya hace unos meses os enseñé aquí las letras de cartón y papel que hice para el banner del blog. ahora siguiendo esta idea quiero construir todo el alfabeto! sé que es una locura, pero es un proyecto que me planteo a largo plazo! y como no podía ser de otra forma la idea la encontré en Pinterest!!!

las cuatro letras del banner ya las tengo hechas, pero si queréis ayudarme, acepto ideas de que letra y de que tipografía os gusta!

6 comentaris:

LittleMars ha dit...

Me encanta la idea Alba!

Angela Miguélez López ha dit...

Precioso trabajo. Me encanta.
Gracias por compartirlo.
BSSSS

Angela Miguélez López ha dit...

Precioso trabajo. Me encanta.
Gracias por compartirlo.
BSSSS

Eva ha dit...

Te quedaron geniales, y muy originales!!!
Animo con el proyecto poco a poco... :)

Besitos
Eva

Isabel Vivet Rusiñol ha dit...

Bon dia!

Ja fa una estoneta que passejo pel teu blog, m'encanta! És molt bonic el que fas! Ja et tinc dins el google reader per seguir-te!

Laura ha dit...

una idea muuuy original! Nos veremos por el taller d Kits ;) te sigo dsd ya! 1bso!
www.ladylauscrap.blogspot.com