1 de novembre de 2010

caixa de receptes

he fet una caixa per a guardar receptes de cuina. La majoria dels papers que he utilitzat són els papers de la col.lecció ''a walk in the park'' de Echo Paper, combinats amb paper craft, amb el que he forat tota la caixa.

he hecho una caja para guardar recetas. he usado los papeles de Echo Paper, de la colección ''a walk in the park'', encima del papel craft con el que he forado la caja.


a dintre de la caixa hi ha pàgines en blanc amb espai per a escriure receptes, i al mig hi ha uns separadors per classificar les receptes. hi ha els ''plats del món'', a la persona a qui li vaig regalar li agrada molt la cuina i té receptes de varis països, i ara ja tindrà on arxivar-les.
en aquesta imatge podeu veure la part del davant, i la part de darrera.

dentro de la caja hay páginas para escribir las recetas, y entremedio hay unos separadores para clasificar las recetas. está imagen son la part de delante y de detrás del apartado ''recetas del mundo''.

també hi ha altres separadors per als ''plats freds'' on he usat paper de quadres, d'unes llibretes antigues de quan anava a l'escola, i un altre separador per als ''plats calents'' on he usat el segell de la tassa amb el cor que vaig fer jo.

tambien hay un separador para ''platos frios'', dónde de fondo he puesto el papel de unas antiguas libretas del colegio, y el separador de ''platos calientes'', dónde he usado un sello hecho por mi.


i evidentment, no podia faltar un apartat per a receptes de dolços, pastissos, magdalenes,... a la part del davant he usat paper milimetrat sobre el que he escrit el text i a la part del darrera hi he posat unes banderoles.

y para terminar no podia faltar el apartado de recetas para dulces, postres,... para escribir el texto he usado papel milimetrado, y en la parte de atras unas banderolas.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Quin receptari més pràctic!!
a mi també m'ha agafat passió amb aquest tema.... els teus dibuixos són una passada!!

Ana Fedez de Sevilla ha dit...

¡¡Te estás volviendo una crak del scrapbook!!. Los separadores son una pasada, y la idea de la caja de recetas también me gusta mucho!!!

A ver si nos vemos pronto y me explicas que tal el taller del sábado :p

Ana