5 de maig de 2010

receptes de cuina II

Com vaig dir al anterior post, publico més imatge del llibre de receptes de cuina que vaig fer per regalar. El llibre consta de diferents parts, una per a postres, una per les receptes de l'àvia, una per verdures, per segons plats,... i així cada part té la seva portada que sempre és una mica més gran que la resta de págines.

La majoria de papers son de la col.lecció ''nook&pantry'' de BasicGrey, tot i que també he fet servir retalls que em quedaven de projectes anteriors.

Como ya avise, publico más imágenes del libro de recetas de cocina que hice con scrapbook. El libro tiene distintas partes, y todas ellas tienen su portada, una para recetas de postres, otra para recetas de la abuela, de verduras, se segundos platos,...

los papeles son de la colección ''nook&pantry'' de BasicGrey, aunque los he mezclado con retales de papeles que me habian sobrado de otros proyectos.


La majoria de pàgines tenien receptes anotades, però també n'hi havia algunes de buides per a escriure quan tinguin noves receptes, per a la majoria d'aquestes vaig fer servir paper milimetrat! si,si, el paper que feiem servir a la escola per a dibuix tècnic, doncs aquest mateix, que m'agrada el contrast que donava amb els papers de scrapbook de color molt vius i de formes arrodonides.

Hay páginas con las recetas ya escritas y otras páginas vacias para ir escribiendo las nuevas recetas, para estas últimas he utilizado un papel milimetrado que utilizabamos en el cole para las clases de dibujo técnico y que me gusta el contraste que da con los papeles de scrapbook.


En totes les pàgines hi ha tres parts, una més petita per a posar el nom de la recepta, i dos parts més grans, una per als ingredients i una altra per a la preparació.

A part dels papers i elements de scrapbook, també he fet servir trossos de feltre, retoladors per a fer els marcs i pintures acríliques!

Todas las páginas tienen tres partes, una pequeña para poner el nombre de la receta, y dos más grandes para los ingredientes y la preparación. En estas he añadido pedazos de fieltro, he pintado marcos con retoladores o aclarado zonas con pintura acrílica.

Encara em falta ensenyar-vos algunes imatges de págines amb receptes escrites i alguns detalls, però ho deixarem per al pròxim dia.

Fa poc temps que he començat a fer scrapbook, així que m'agradaria que les ''scraperes'' que teniu més experiència amb el tema em donessiu la vostra opinió o algun truc que em pugui anar bé per a pròxims projectes. moltes gràcies!

me guardo algunas imágenes más de las páginas con las recetas ya escritas y algun otro detalle para un próximo post. Como hace poco que hago scrapbook, me gustaria que las ''scraperas'' con más experiència me podais dar algun consejo o truco. muchas gràcias!

1 comentari:

Itziar San Vicente ha dit...

Oye, se sale!
Me encantaaa, si lo veo me lo compro seguro.

Qué toque retro tan chulo!

Amaia Arrazola Pillow Cover.
I love it!