21 de gener de 2010

el meu primer scrapbook...

sempre m'ha agradat qualsevol cosa que impliqui creativitat; dibuixar, pintar, fototgrafia, collage,... i evidentment quan fa uns mesos vaig descobrir l'scrapbook també em va picar la curiositat, però no sabia com començar!

fins que a cromatismes van organitzar un curs d'iniciació al scrapbook, va ser la meva salvació, i la meva perdició!! i ara ja sóc totalment adicta al scrapbook!

les meves dos primeres págines d'scrapbook les vaig fer al curs, i després he anat fent a casa altres intents, fins que finalment, aquest nadal m'hi vaig posar de veritat per a fer alguns dels regals de nadal amb scrapbook.Está fet de la portada, la contraportada i una pàgina desplegable, que té la llargada de tres pàgines. Els papers, els "embellecedores", les lletres,... els vaig comprar a Creativa'09.


També hi ha altres objectes, com les càmares de fotos, que vaig trobar per internet, un arxiu ple d'imatges de càmares antigues (perdó perque ara no recordo a quin blog/web ho vaig trobar).Les imatges i els papers que fan de marc a la imatge estan rascats per a què així quedi com més integrat.

Em falta molta pràctica però estic contenta amb els primers resultats! com ho veieu les que en sabeu més?


siempre me ha gustado todo lo relacionado con la creatividad: dibujar, pintar, fotografiar, collage,... y cuando hace unos meses conocí el scrapbook me gusto pero no sabia ni como empezar.
hasta que en Cromatismes organizaron un curso de iniciación al scrapbook, que me convirtió en otra adicta al scrapbook! las primeras páginas las hize en el curso, y luego fuí experimentando en casa, hasta que estas navidades por fin me lanzé y hize los primeros regales de scrapbook.
y aquí podeis ver el primer experimento, una portada, contraportada y una página desplegable que se convierte en tres páginas de largo. todo el material lo compré en creativa'09 en barcelona.

Aun me hace falta muchísima práctica pero estoy contenta con los primeros resultados! que os parece a las que ya sabeis más?

3 comentaris:

Marta Pombo Grosso ha dit...

Hoooola! gracias por tu comentario! veo que haces un poco de todo. Me gustan mucho tus ilustraciones, tienen un color muy especial, lapices de colores? siempre me inquietan las tecnicas que usan los demas, jajajaja.

Te sigo, hasta luego!

p.d: he visto por ahi "orejas de mariposa", yo no me lo he podido leer porque lo tengo en euskera, jajaja

slak ha dit...

hola, marta.
La verdad es todo lo que sea creativo me gusta y siempre acabo experimentando con todo, pintura, ilustracion, scrapbook, foto,... jiji
por lo de las técnicas la mayoria de ilustraciones finales son pintura acrílica, y los bocetos son rotuladores con base de alcohol, aunque tambien hay alguna digital!
hasta pronto,

Vanesa i Sílvia ha dit...

Uns inicis fantàstics! Ets tota una artista.
Salutacions. Sílvia