11 de març del 2008

links...

Avui he afegit a la llista de links el del blog "estrellas y caracoles", del nacho gómez, que és l'il.lustrador que ha creat l'Stela (-Comentariófago Stelae-) aquest personatge que veieu a la columna de la dreta que s'alimenta dels vostres comentaris.
No deixeu de visitar el seu blog, es molt interesant.

2 comentaris:

Nemo ha dit...

Mmmmh...muchas gracias, por los elogios, por el comentario, el post y por haber adoptado al bicho!
Espero que te trabaje bien...
Hace poco he escrito en otro blog un comentario con una frase de Picasso que he leído hace poco: "Quien se calla un elogio, se queda con algo que no le pertenece". Me encantó...y me encanta el óleo que tienes ahí abajo, tiene un ambiente muy especial, mágico y siniestro al mismo tiempo.La expresión del personaje me recuerda a los niños inquietantes de Yositomo Nara y la gama de colores...fantástica.
Un abrazo

l'adèfag ha dit...

He entrat al blog que ens recomanes i l'he trobat fantàstic, a més a més he llegit el comentari de dalt i penso fer-li cas. Aquí va: els teus dibuixos són molt bonics Alba!

Per cert, últimament me n'he adonat d'una cosa, gràcies a un estudi autosociològic sense cap mena de valor ni rigor científic. Resulta que l'altre dia estava fent un repàs dels contes de quan era petit i em vaig adonar que els que no m'agradaven (els contes en si, no només els dibuixos)eren els que tenien unes il·lustracions violentes. No ho sé, em va semblar interessant, i vaig pensar en els teus dibuixos, perquè són molt poc violents, i crec que per això m'agraden tant.