4 de setembre de 2007

projecte final!

per fí, després d'un temps oblida't a l'escola he recuperat el meu projecte final d'il.lustració!!! vaig crear un univers imaginari, on hi havia set planetes que es deien Planeta Dilluns, Planeta Dimarts,.... i cada planeta tenia els seus habitants, amb les seves mascotes, les seves tradicions,... aquests dies els aniré posant aquí per a què els aneu veient. només fa dos mesos que el vaig acabar però ja canviaria mil coses!

por fin, despues de un tiempo olvidado en la escuela, recuperé mi proyecto final de ilustración!! en este proyecto cree un universo imaginario con siete planetas, el Planeta Lunes, el Planeta Martes,... y todos los planetas tenian sus habitantes con sus costumbres, con sus mascotas, tradiciones,... estos dias los ire colgando por aquí a ver que os parecen. parece mentira, sólo han pasado dos meses des que lo terminé y ya estaria cambiando un monton de cosas!

aquesta il.lustració és la del Planeta Dijous, un planeta on tothom menja paella, per dinar, per sopar, els nens amb papilla,... fins i tot el seu escut hi ha el dibuix d'una gamba! això està basat en la idea de què encara hi ha molts bars i restaurants de barcelona, on els dijous el plat del menú és la paella!

esta ilustración es la del Planeta Jueves, basada en la idea de que en barcelona en muchos bares y restaurantes la paella es el plato del menú de los jueves! por eso los habitantes del Planeta Jueves sólo comen paella, todos los dias, a todas horas, incluso existe paella en papilla para los más pequeños! hasta en el escudo del Planeta Jueves se puede encontrar el dibujo de una gamba!