25 d’octubre del 2010

llibreta

experiments!! utilitzant técniques de scrapbook i pintures vaig fer aquesta llibreteta per a un regal i n'estic molt contenta del resultat!



les tapes les vaig pintar amb pintura acrílica i després vaig estampar tinta marró, que vaig diluir una mica amb un pinzell amb aigua, per enfosquir el voltant de les tapes. després una mica de cinta adhesiva de colors i alguns elements d'scrapbook per a posar el titol de la llibreta i el nom darrera.


he hecho esta libretita siguiendo un tutorial de kitsdesomni. las tapas estan pintadas con pintura acrílica, y luego he estampado un poco de tinta, diluida con agua para oscurecer un poco los bordes. un poco de cinta adhesiva de color amarillo, y letras y elementos decorativos de scrapbook!

18 d’octubre del 2010

targetes






seguint amb els aniversaris, fa poc va ser el del mister, i a cada regal li vaig fer una targeta engantxada amb una petita pista del que havia dins. us ensenyo algunes de les targetes (i perdoneu la qualitat de les fotos, era tard i casi no hi havia llum).

os muestro algunas de las 35 targetas que estaban pegadas a los regalos de cumpleaños del mister (la calidad de las fotos no es muy bueno, pero era ya tarde y habia poca luz).

1 d’octubre del 2010

aniversaris...


doncs si, sembla que és época d'aniversaris! aquesta postal la vaig fer per a celebrar el 3r aniversari de Cromatismes.

jo veia gent que feia scrapbook per internet i no sabia ben bé com posar-m'hi, i el primer cop, va ser a cromatismes, a un dels cursos que fa l'àurea... així que moltes felicitats!! ara sóc scrapadicta!! jeje


es epoca de cumpleaños, ahora la toca el turno a cromatismes, que celebra su 3r cumpleaños. yo, veia gente que hacia scrapbook però no sabia como empezar, y finalmente me lanzé con uno de los cursos de cromatismes, así empezó mi adicción! jeje