13 de maig del 2018

The Sewing Recipe o com aconseguir fer-te una dessuadora sense tindre idea de costura!

Avui us explicaré la meva experiència amb The sewing Recipe 
i com he aconseguit fer-me una dessuadora en menys d'una setmana!

(podeis leer la versión en castellano un poquito mas abajo ⬇  )



No té res a veure amb els temes habituals d'aquest blog, però és el meu últim descobriment i tinc ganes de compartir-ho amb vosaltres!

La meva dessuadora!

Ja feia temps que tenia ganes d'aprendre una mica de costura o de patronatge, i fer-me alguna peça de roba per a mi, però la veritat és que no sabia ni com començar, fins que saltant d'instagram a instagram vaig anar a parar a The Sewing Recipe!

Són 6 mesos, on cada mes es fa una peça de roba diferent, i on pots triar si només vols accedir als vídeos, classes i els patrons o vols una mica més i que t'envin una caixa amb material. Jo el primer vaig triar la subscripció Plata, on reps una caixa amb la tela i els elements necessaris per a fer la peça de roba, en aquest cas una dessuadora! A mi, que no tenia res de res, la fiselina, la cinta mètrica i altres elements de merceria que venien a la caixa em van anar perfecte! Només em va caldre afegir la màquina de cosir i estisores per a fer la meva peça!


I per motivar-me a mi mateixa, vaig decidir que si acabava la dessuadora dins el mes de maig, al Juny m'autoregalava la caixa Premium, i dit i fet, el dia 8 de Maig la dessuadora estava feta! 😊 Així que el Juny tindré caixa Premium! jiji

Montar el patró sobre la tela es de les coses que em va costar més,
sobretot el moment de començar a tallar la tela,
que em feia molta por liar-la! jiji

Els meus errors amb la dessuadora:
  • Em vaig passar de talla, estava entre dues talles i vaig triar la gran, i com que la dessuadora ja és una peça de roba ampleta, doncs no hagués calgut. Tot i això, és molt còmoda, ampla i gustosa! 
  • Remallar! No havia 'remallat' mai cap peça de roba, bàsicament, perquè mai havia cosit, així que hagués hagut de fer pràctiques abans en algun retall de roba!

Estic molt contenta amb l'experiència i amb les ànsies de rebre ja la següent caixa! 

Al juny toca la brusa! Iujuuu!



#ccarmariocapsula  #thesewingrecipe  #albaslak




(versión en castellano )

Lo que os vengo a contar hoy es mi experiencia con The sewing Recipe 
y como he conseguido coser una sudadera en menos de una semana!

No tienen nada que ver con los temas habituales de este blog, pero es mi último descubrimiento y tengo ganas de compartirlo con vosotras!

Mi sudadera!
Hacia tiempo que iba detrás de aprender un poco de patronaje o costura, me gustaba la idea de poder hacerme algo de roba para mi, pero no sabia por donde empezar, hasta que en instagram descubrí a The Sewing Recipe!

Son 6 meses, cada mes se hace una prenda de ropa diferente, y tu puedes escoger en que modalidad lo haces, si solo quiere acceder al patrón, los vídeos,... o si, además quieres recibir una caja con material. Yo en mayo escogí la suscripción Plata, una caja con la tela necesaria para hacer la prenda y otros elementos de mercería como fiselina, cinta métrica y algunas cosas más, que como yo tenia cero material me vinieron genial!  Sólo tuve que añadir máquina de coser y tijeras!






Y para motivarme a mi misma, decidí que si terminaba la sudadera dentro del mes de mayo, en Junio me auto-regalaba la caja Premium, y tal cual, el día 8 de mayo la tenía hecha! 😊 Así que en Junio caja Premium! jiji
Montar el patrón encima de la tela
y empezar a coses, fue el momento pánico! jiji

Aún que estoy muy contenta con la Sudadera, cometí algún error:
  • Me pasé de talla, estaba entre dos tallas y escojí la grande, y como la sudadera ya es una pieza ancha podría haber escogido la pequeña. aún así es comodísima, ancha y gustosa! 
  • Remallar! Nunca había remallado nada, porque nunca había cosido y tendría que haber hecho prácticas en algún retal de ropa antes de empezar con la sudadera!

¡Estoy muy contenta con la experiencia y con ganas de recibir la siguiente caja! 

En Junio toca Blusa! Iujuuu!



#ccarmariocapsula  #thesewingrecipe  #albaslak

1 comentari:

Esther ha dit...

Hola!! Que xula t'ha quedat!! Jo vaig més reteassada, només tinc el patró retallat en paper, encara no he posat les tisores a la roba, i també em fa molta por liar-la!! Aquesta setmana a estonetes, intentaré tallar les peces i a veure si el proper cap de setmana, la cuso...