29 de gener del 2014

Carabelle Days o França+Scrap+Amigues la combinació perfecta!

Fa uns dies vaig estar a França, aprop de Montpellier a la crop de Carabelle Days amb dos bones amigues! Vam fer scrap, però sobretot vam riure i disfrutar del viatge! I per fi, he tingut una estoneta per acabar el primer dels tallers!

Aquest és el primer taller que vam fer amb l'Alexis Toupet,  la base es un segell XL i tota la resta diferents tècniques que ens va anar ensenyant pas a pas!

clicka a la imatge per veure-la més gran...

És una mena de Layout, però amb les mides d'un DinA4 on hem usat tintes distress, neocolors, segells, aquarel.les líquides,... He disfrutat com una criatura fent-lo! jajaja

detalls del projecte que vam fer amb l'Alexis Toupet...
Clicka a la imatge per veure-la més gran
A més, crec que puc aplicar les tècniques apreses a altres projectes! 

-------------------------------------------------------

Hace unos días estuve en Francia, cerca de Montpellier con dos grandes amigas, a la Crop de Carabelle Days! Hicimos Scrap pero sobretodo nos reímos y disfrutamos del viaje! Y por fin, unos días después he tenido tiempo para terminar el primer de los talleres!

Este taller lo hicimos con Alexis Toupet, la base es un sello XL y lo demás técnicas que nos fué enseñando paso a paso! Es un Layout pero de tamaño DinA4, donde usamos tintas distress, neocolors, sellos, acuarelas líquidas,... Disfruté como una niña haciéndolo y además, creo que son técnicas que puedo aplicar a más proyectos!


13 de gener del 2014

december daily 2013, segona part...

I aquí va la segona part del December Daily, aquestes són les últimes págines, en aquestes ja estava animada i els protagonistes absoluts són el gesso, les aquarel.les líquides, la pintura en spray, stencils,... visca el mix media!!! 
pàgines mix-media...
Aquesta última pàgina està feta amb papers bàsics, aquarel.la líquida i un stencil d'estrelles que venia amb el kit! I les rodones són restes de papers de les altres pàgines. Crec que és la vegada que he fet una pàgina amb menys elements i a més a més sense gesso! jajaja


Aquestes tres pàgines són les que m'agraden més d'aquest December Daily, els papers de Sodalicius combinen perfectament amb el gesso i la tinta negra, la resta de la decoració és una mica de washi tapes, el segell de estrelles que venia amb el kit i molt de journaling!


Aquestes són les últimes pàgines, que corresponent a una petita escapada de cap de setmana a Ordesa, així que tenia moltes fotos d'uns paisatges molt xulos, i els hi vaig voler donar quasi bé tot el protagonisme!

Ah, i el paper kraft amb estrelles que veieu de fons de pàgina, és el paper d'embolicar del Fnac! Ja sabem tots que això del scrap és una mica de diògenes i que ho guardem tot per si de cas! jajaja

I fins aquí el meu December Daily del 2013! Ara el següent pas es plantejar-me el Project Life del 2014, a veure amb quines mides el faig, si scrap o il.lustració,... ja us aniré explicant per aquí!


---------------------------------------------------------

Aquí va la segunda parte del December Daily, en estas últimas páginas ya estaba animada y el protagonista absoluto son el geso, las acuarelas líquidas, las pinturas en spray, los stencils,... todo mix-media!

Esta última página está hecha con papeles básicos, acuarela i un stencil de estrellas que venia con el kit! Creo que es la veo que he hecho una página con menos elementos i además sin geso! jajaja

Las siguientes páginas son las que me gustan del December Daily. Los papeles de Sodalicius combinan perfectamente con el geso y la tinta negra, y con un sello de estrellas que venia con el kit, sólo quedaba añadirle un poco de washi tape y mucho journaling!



Estas son las últimas páginas de mi December Daily que corresponden al fin de semana que estuve en Ordesa, por lo que tengo muchas fotos de paisajes increíbles y quería que tuvieran todo el protagonismo!
Ah, y el papel kraft de estrellas, es el papel de envolver del fnac! Ya se sabe que con esto del scrap acabamos todos con un poco de diógenes guardando cosas por si un día nos sirven! jajaja

Hasta aquí llega mi December Daily, el siguiente paso es plantearme el Project Life del 2014, a ver con que tamaño lo hago, si en scrap o ilustración,... Ya os contaré!

9 de gener del 2014

december daily 2013, primera part...

L'any passat vaig fer el December Daily i vaig quedar molt contenta amb el resultat, però és una matada i vaig decidir no tornar-lo a fer, fins que vaig veure el kit de Kits de Somni que havia dissenyat la Mumkaa i vaig tornar a engrescar-me! jiji

I al final m'ha quedat un miniàlbum que de mini no té res, amb les arandeles que venien al kit no tanca, així que buscaré una alternativa per enquadernar-lo, però de moment us ensenyo la portada i les primeres pàgines.

portada del December Daily 2013...

Aquestes són les pàgines dels primers dies, quasi bé tot és el material del kit, només he afegit lletres d'abecedaris que tenia per casa. Totes són de diferents colors d'abc's, però totes del mateix estil, així que combinen bé.
primers dies del December Daily 2013

A part dels papers de Sodalicius, he usat molt de gesso i washi tapes de colors grisos, perquè combinin amb els papers, i de tons vermells per a donar-li un toc nadalenc! Ah, i un toc de verd, per als dies que he sortit a fer alguna excursió al aire lliure!
el dies 6 i 8 van tindre com a protagonistes les pelis...

Com que no de tots els dies tenia fotos o no m'agradaven vaig buscar altres elements com els cartells de les pel.lícules que haguem vist. I com que aquest mes he vist varies pelis que m'han agradat i volia recordar, vaig buscar els pòsters de les pel.lícules, les vaig imprimir amb paper fotogràfic i les vaig incorporar al àlbum.

Ah, i totes les estrelles de colors que veieu és un troquel que l'estic fent servir molt! agafo papers bàsics els pinto amb aquarel.les del color que em vagi bé per la pàgina i a fer estrelles! crec que n'he posat a totes les pàgines! jajaja
Aquestes només són les primeres pàgines, en el pròxim post us ensenyaré la resta! tot i que el Project Life se'm va quedar encallat al setembre, el December Daily m'ha reenganxat al scrap!

-----------------------------------------------------------

El año pasado ya hice el December Daily y me gustó mucho el resultado, pero aunn así decidí no volverlo hacer porque es mucho trabajo y poco tiempo el que tengo, hasta que ví el kit de Kits de Somni con Mumkaa! y otra vez de cabeza al December Daily! jijiji

Pero de miniálbum no tiene nada! hay tantas páginas que no me cierra con las arandelas y tengo que buscar otro sistema!

Todo el material que utilicé es del Kit, excepto algunos abc's que tenía en casa, que aunque son de distintos colores, como el estilo es el mismo combinaba muy bien! Además de los papeles de Sodalicius he usado mucho Geso y whasi tapes de colores grises, rojos para dar un poco de color navideño y verdes para alguna salida que hemos hecho a la naturaleza! A parte, todas las estrellas que veis es un troquel que estoy usando muchísimo, pintando papel básico con acuarelas con el color que me va mejor para cada página y cuando ya está seco venga a perforar estrellas!

Estas son sólo las primeras páginas las demás os las enseñaré con el próximo post! Porque con el December Daily me he reenganchado al scrap, después de dejar en Project Life encallado en septiembre!