30 de setembre del 2013

project life finals de maig i juny...

Si ja ho vaig dir jo, que quan arriba l'estiu em despisto amb project life! Sort que tinc la meva llibreteta on està tot anotat!

Per sort, aquest estiu vaig tindre uns dies de vacances on em vaig posar al dia amb el project life!

Aquestes pàgines són encara de finals de maig! En realitat feia dies que les tenia fetes, però no havia tingut temps per fotografiar-les i publicar-les!

project life maig/mayo

Com podeu veure cada vegada utilitzo més les il.lustracions i el paper bàsic per a poder scrapejar-lo amb sprays, gesso, plantilles, tinta,...

Setmana 24, juny 2013

I al veure que els resultats que em sortien fent el Project Life d'aquesta manera, eren molt més personals i m'agradaven molt, em vaig animar i vaig agafar embranzida!
Setmana 25, juny 2013
Amb aquestes tècniques he arribat ja fins al mes de Juliol... us ho ensenyaré amb el pròxim post!

Com porteu vosaltres el Project Life? Aneu al dia?

----------------------------------------


Si yo ya sabía que en verano pierdo el ritmo del Project Life! suerte que lo tengo todo apuntado! Por suerte, este verano me he puesto bastante al día durante las vacaciones!

Las primera páginas aún son de finales de mayo, que llevaban tiempo hechas pero aún no las había fotografiado para ponerlas aquí!

Como podéis ver, cada vez voy usando más papeles básicos para poder utilizar el geso, las pinturas en spray, las plantillas,...

Y al ver que los resultados con el mix media me gustaban, me animé y cogí velocidad y ya tengo hecho hasta mitad de Julio, así que pronto lo vereis por aquí!

Como va vuestro Project Life? Lo lleváis al día?