31 de maig del 2013

Amy Lory Barcelona, la crònica scrapera...

Si, al 5è aniversari de KitsdeSomni també vam fer scrap! 

Tot i que pel post anterior pot semblar que no!jijiji 

Comencem per l'inici! El dissabte vam començar amb un mini àlbum amb la Amy Tangerine,del que només us ensenyo la portada, perquè l'interior encara l'haig d'acabar... massa xerrar amb les noies! jajaj 
mini àlbum amb Amy Tangerine, amb els seus papers,
els seus elements decoratius, la seva plantilla per cosir,...

Després d'una pausa per dinar i agafar forces a la tarda tocava taller amb la Loredana Bucaria, i jo en tenia moltes ganes, perquè fa un any al Versión Scrap de parís, jo ja havia fet un taller amb ella i m'havia encantat! si voleu podeu veure el post aquí.

I entre bromes i riures vam crear dos LO's, jugant amb les tintes en spray i plantilles per a crear els fons! Em va faltar acabar un tercer LO... així que aquest dies tinc feina a fer... jajaja

Layout amb Loredana Bucaria, i tintes amb spray, plantilles, stickers,...


Però aquí no havia acabat tot, faltava el diumenge! i aquí si que ja vam rematar el cap de setmana!!jiji

Durant el matí vam fer un Lo amb la Loredana, que em va encantar! és una mescla entre scrap i ''home decor'' perfecte per a fer regals!
us he dit que m'encanta aquest 'home-decor'???!!!
sóc fan absoluta de Loredana Bucaria!

I a la tarda, per acabar un gran cap de setmana, vam estar decorant un dels famosos 'daybook' de l'Amy Tangerine! Jo només tinc feta la portada perquè el vaig deixar preparat per posar les fotos d'aquest estiu que sembla que no vulgui començar!
el ''daybook'' d'amy tangerine!

Així que aquesta és la segona part de la meva crònica del 'event del any'!

I sobretot moltes felicitats a KitsdeSomni de nou! 
i espero tornar-vos a veure aviat a totes! visca el scrap! 

--------------------------------------------------------------------------

Aunque parezca que no, en el quinto aniversario de KitsdeSomni también hicimos scrap! jiji Aunque si sólo lees el post anterior puede que no lo parezca!

Empezamos el sábado con un taller de un mini-álbum con Amy Tangerine, del que sólo puedo mostraros la portada, porque el interior aún está por terminar... demasiado hablar con las chicas! jiji

Después de una pausa para comer, tocaba taller con Loredana Bucaria, que yo tenía muchas ganas de hacer, porque el año pasado en el versión Scrap de París, hice un taller con ella y me encantó! (si queréis podéis ver el post aquí.)
Y entre risas y bromas, jugando con las tintas en spray y las plantillas, creamos los fondos de los Lo, y me quedó un tercero por terminar! así que estos días tengo trabajo en casa...

Pero aún quedaba el domingo, y aquí llego el remate al fin de semana! Por la mañana hicimos una mezcla entre scrap y 'home-decor' con Loredana Bucaria que me gusta muchísimo, y que además es perfecto para hacer regalos!

Y para terminar, dedicamos la tarde a decorar un 'daybook' de Amy Tangerine que yo no tengo terminado porque lo voy a usar para poner las fotos de este verano...

tan sólo me queda volver a felicitar a KitsdeSomni y decir que espero volver a las chicas muy pronto!!

28 de maig del 2013

Amy Lory Barcelona, la crònica...

és un d'aquells post que no sé ni per on començar! crec que està bé començar donant les gràcies, a la mireia, la cristina, la aurea, la xènia, l'elena,... i totes les que havia organitzant tot això! i també a la Amy Tangerine i la Loredana Bucaria per vindre fins a Barcelona a celebrar els 5anyets de KitsDeSomni!!

van ser dos dies plens de emocions, de riures, de ooohhh!, de retrobar les amigues, de posar cara a les que ja ens coneixíem virtualment,... i si, també vam fer scrap! que a vegades sembla que només usem l'scrap com a excusa per trobar-nos! jajaja
algunes de les culpables dels riures són aquestes....
tot i que en falten moltes més..

vaig poder conèixer la Amy i disfrutar d'ella i del seu scrap, i dels riures de la Loredana, aquesta noies està boja i és divertidíssima!
moment il.lusió+foto de fan amb la Amy i la Lory....
I també hi havia la Nulka i la Jazzmurka, les noies de Sodalicius! See you in october, girls! ;)


Tot plegat va ser un gran cap de setmana, on un a vegada més, fer scrap era una gran excusa per retrobar-nos, trobar-nos i coneixents! espero tornar-vos a veure aviat i sobretot...

moltes felicitats a KitsdeSomni pel 5è aniversari!

pd: i si, també vam fer scrap! els dos dies van estar plens de scrap! la crònica scrapera al pròxim post... jijiji

---------------------------------------------------------------

este es un post que cuesta empezar! lo primero será dar las gracias a todas las personas que lo organizaron, la primera mireia de KitsdeSomni, seguida por cristina, aurea, xènia, elena,... y evidentemente a Amy Tangerine y Loredana Bucaria por venia hasta Barcelona a celebrar este cumpleaños con nosotras!!

fueron dos días increíbles, de emociones, de risas, de sorpresas, de reencontrarme con amigas, de poner cara a las que nos conocíamos virtualmente,... y si, en algún momento también hicimos scrap! aunque a veces parece que sólo es la excusa para encontrarnos!
pude conocer a Amy Tangerine, y disfrutar de las risas y las ideas de Loredana Bucaria! También volví a ver a Nulka y Jazzmurka, las chicas Sodalicius!  

fue un gran fin de semana, y una vez más, hacer scrap, fue la gran excusa para reencontrarnos y conocernos! espero volver a veros pronto...

pd: aunque parezca que no, si que hicimos scrap! la crónica scrapera en el próximo post!

23 de maig del 2013

taller: ''crea la teva pròpia lletra...

vine a crear la teva pròpia lletra el dia 1 de juny! 
construirem una lletra o número de cartró!

t'ensenyarem com construir la lletra des de zero fins a la decoració final!





les lletres de cartró són un regal perfecte i personalitzat 100% i fent-les a mà des de zero, t'assegures de regalar una lletra única! serveixen per a animar qualsevol racó de casa, decorar una festa de boda amb les inicials teves i de la teva parella, o posar els números a un aniversari!

Horaris: farem dos torns de taller, un al matí de 10h a 14h i un altre a la tarda, de 16h a 20h, així que pots triar el que et vagi millor! per a fer la inscripció només has d'enviar un email a alba.madico@gmail.com (sobretot no t'oblidis de dir quan et va millor, si matí o tarda).

El taller el farem en família, amb un grup reduït per a què puguis tornar a casa amb la teva lletra acabada! 

Lloc: El taller es farà al estudi de Velvet Design,a la avinguda meridiana de Barcelona, molt a prop dels metros de Sagrega (L1 i L5) i de Fabra i Puig (L1).

Material: només has de portar una base de treball o protector de taula, cúter, regle i estisores! la resta, inclòs el berenar o l'esmorzar, el posem nosaltres!

Inscripcions: envia un e-mail a alba.madico@gmail.com

T'animes?

aquí pots veure alguns exemples de tot el que pots arribar a fer...

el logo del meu blog amb lletres de cartró


decoració d'una festa del 30è aniversari
decorant el racó dels teus llibres preferits..


14 de maig del 2013

project life 2013, abril...

cada cop tinc més ritme fent el project life, i amb el mes d'abril em vaig posar ràpid al dia! aquest mes ha estat quasi bé el contrari que el mes passat, aquest cop hi ha més fotos que no pas journaling!

cada mes tengo más ritmo con el project life, y con el mes de abril no me costó nada ponerme al día! Este mes ha salido al contrario que el pasado, muchas fotos y poco journaling!

setmana 13, resumida quasi bé només amb fotos...
semana 13, resumida casi solamente con fotos...


setmana 14...
m'agrada l'espai gran que permet fer un resum de tota la setmana; he usat un paper de scrap que imita la pissarra, i he escrit amb un ''posca'' blanc i m'encanta el resultat que dóna!

me gusta el espacio grande que me ha permitido hacer un resumen de toda la semana, con un papel de scrap que imita la pizarra, y con un ''posca'' blanco, y me encanta el resultado que da!


setmana 15...
d'aquesta setmana i de la següent tenia moltes fotos de format quadrat, tipus instagram, per això he usat aquestes fundes que tenen 9 espais quadrats de 10x10cm, per poder posar la foto directament sense quasi bé ''scrapejar-la''.

de esta semana y la siguiente tenía muchas fotos en formato cuadrado, como las de instagram, por eso he usado las fundas que permiten poner 9 fotos cuadradas de 10x10cm, y en la mayoría he puesto la foto directamente sin escrapearla.

setmana 16, protagonismes per les fotos...
a la setmana 16, a l'espai del mig, enlloc de foto i he fet journaling, fent un resum de la setmana...

a la semana 16, es espacio cuadrado del medio, he hecho journaling para hacer el resumen de la semana... 


setmana 17...
la setmana 17 podria dir-se la ''setmana de les mans brutes''! entre construir lletres de cartró i el taller de mix-media, de la Ruth a Scraphouse, he anat tota la setmana amb les mans plenes de pintura! i feliç!
la semana 17, podría ser la ''semana de las manos sucias''! entre construir mis letras de cartón y un taller que fui de mix-media con ruth a Scraphouse, he ido toda la semana con las manos llenas de pintura! y feliz!

7 de maig del 2013

LO multiviatges...

l'any passat vaig tindre la sort de poder fer varis viatges, i de tots tenia algun LO o algun miniàlbum, però ja feia dies que li donava voltes a veure com podia fer alguna cosa que reunís tots els viatges, i finalment vaig crear aquest Lo...

el año pasado tuve la suerte de poder hacer varios viajes, y tenía ya hecho algún Lo o miniálbum de todos, pero quería algo que los juntara todos, así que al final aproveché el domingo y cree este Lo que los reúne todos... 

fes click a la imatge per a veure'l en gran...

vaig començar creant la base amb gesso, intentant representar una mapa d'una part del món, per a ubicar les fotos, més o menys damunt de cada país... després vaig cosir amb fil negre la ruta del vol, o del cotxe en un dels viatges..

primero cree la base con geso, intentando dibujar un mapa de una parte del mundo, dónde salían los países en los que había estado, para ubicar encima de cada país las fotos... luego, con hilo negro, cosí las rutas de los vuelos o del coche en uno de los viajes,...

detall del Lo...

i ja només quedava, marcar els països amb una mica d'anilines, i ubicar i decorar les fotografies...

y al final, sólo quedaba, marcar los países con un poco de anilinas, y ubicar y decorar las fotos... 

detall del LO, amb la foto del viatge a la índia...

com feu vosaltres els Lo de viatges? 
como hacéis vosotras los Lo de viajes?